Što se tiče infekcija i bakterija, u prosloj trudnoći sam imala stalno nesta ili na brisevima ili u urinu. S tim da su dvije bakterije bolničke. Tad sam još u Zadru bila, u bolnici 3tjedna. Onda kad mi je prolabirao vodenjak kroz šav dr kaze da je razlog sigurno bakterija, ali u tom trenu nisu vadili briseve jer je bilo kritično.
Meni je sigurnije da sam doma jer znam da je čišće od bolnice.
Imaju dvije mlade dr plave kose.. Obje su na specijalizaciji i jos uce.. Dr Tomac mi je npr super, ona mi se svidja.. Koliko znam, ona vise nije na spec..
Ja sam dosla do 32 tt, nadam se izgurati do 37..a minimalno 35.. Meni je malo lakse jer su moja djeca veca i dosta samostalna, sin ima 10,a kcer 8 god..
Evo i ja da se javim. Danas 22+0 na danasnji dan prije 4 sedmice mi je stavljen serklaz, ali kao sto rekoh nije bilo puno koristi od nje.
I dalje sam u bolnici, sutra mi rade glukosatest. Od juce osjetim bebu jako nisko dole, sto me je malo zabrinulo, ali kazu da je sve ok da ne brinem da je to normalno jer se beba jos puno okrece pa je moguce da se osjeti tako nisko. Jeste vi imale ta iskustva?
Juce i danas mi se pojavilo malo krvarenja. Bukvalno sekunda krvi ostane na wc papiru. Vidi se da je svjeza krv, ali nebi mogla reci tacno odakle je. Vise mi se cini da mi je vani nesto iziritirano. Mada i to nece da pregledaju i kazu dok nije jako krvarenje i nema bolova cekamo i dalje. Uglavnom je iz vaginalne regije, ali smirujem samu sebe jer je stvarno jako malo i ne tokom cijelog dana nego samo se na trenutak pojavi.
Jutro!
Samo da se kratko javim sa update-om. Bolovi u nozi se smanjili, nalazi krvi i zgrusavanja su dobri i sljedeci tjedan bi mi skidali serklazu 😊 jedva cekam! Vjerujem da cu odmah nakon toga i roditi i jedva cekam vidjeti svoju mrvicu, jucer na uzv-u je procjenjena na 3080g.
Franjosip je u isto Petrovoj i upoznale smo preko cure koja je bila moja cimerica, a sad je s njom u sobi 😁 Preko price s foruma je povezala da zena prica o meni.
Kako je svijet mali!
Ajme Renchii još samo tjedan dana, supeeer. Baš sam sretna sto si izdržala. Jedva čekam da budem u tim tjednima. Jel ostajes do daljnjeg u bolnici ili će te pustiti nakon skidanja serklaže?
Baš je svijet mali. Mogle ste i cimerice biti.
A beba je baš velika. Sve je izdržala. Jel sad i dalje ležiš ili prošetaš po sobi? Kako je Franjosip, jel imala serklažu?
A ni Iva nam se ne javlja. Baš me brine sto je s njom. Nadam se da je sve uredu
Cestitam Renchi, dobar si primjer da se sav trud isplati!
Jos malo i napokon mozes da uzivas u svemu sa bebicom, i sve muke ce biti zaboravljene!
Da se i ja javim.. Danas sam imala pregled i uzv (32+3 tt), nalaz odlican, sav drzi, glavica nije zabijena u zdjelicu, terapija koju pijem ide dalje, uzv super, ona ima 2 kg 🥰🥰 za tri tjedna kontrola opet a onda cu lakse disati jer ce ona biti zrela, a serkaz mi skidaju s 37 tt.. Moram jos malo izdrzati 🙏🙏 bas mi je lakse danas.. To sto me zna zaboliti to je sve normalno (ja sam dosta mrsava i dobila sam dosad 4 kg), pa sve osjetim, a ona gura stalno i jako je aktivna.. Super.. Sretno vam svima 🥰
Tmusic odlicno. Nadam se i ja tako dobrim vijestima u utorak kad budem na pregledu. Al se ja bojim 3-4dana pred pregled, a vecer prije uzasna me panika uhvati da budem cijelu noć budna. Kada se skida točno serklaž? Sa punih 37?
Hvala vam cure, jako sam sretna i ponosna na sebe i na bebicu i moje cure doma sto smo sve izdrzale.
Franjosip najstroze miruje i prima terapiju, a za serklazu se nisu odlucili jer je 5cm otvorena. Izdrzat ce i ona. 🙏
Svakakvih dijagnoza i slucajeva trenutno na odjelu ima, sto mi zene prozivljavamo za bebice je nevjerojatno.
Moja bebica je za tjedan veca otpocetka i zapravo je taman, skolski kazu. Serklaz se skida sa napunjenih 37tt tj. u 38.tt.
Tmusic super da je i kod tebe sve dobro, i ti si pri kraju. Ljubomorna sam na samo +4 kile moram priznati hehe😅
Sortiraj odgovore
Najstariji