Aha, da znam da je bolnica najveci kbc u okolici. Jel u svakoj sobi ima wc i tuš? Sorry sto gnjavim ali zanima me da znam ako dodes sto me čeka. Ja sam na nekoj granici hocu ici u zg ili os, ovisi kojeg dr pitaš.
Hvala ti puno na informacijama, zlu ne trebalo. Što kažu dr? Kada ideš doma?
Ja se danas psihicki pripremam za pregled sutra. Samo pa prođe sve u najboljem redu.
Ja sam trebala biti odmah otpustena, ali zadrzali me do daljnjeg.. svi nalazi kks urin crp brisevi sve uredno, ali poslije piskenja nelagoda mi dole. Također unazad dva dana krenuli menstrualni bolovi, ne znaju sta je, a blizi se 20 tjedan kad sam izgubila prethodne trudnoce. Ostavili su me tu da produ ti tjedni, dobila sam preventivno intravenozno sumamed. Takoder sam dobila indometacin, on je kao tokolitik da smiri bolove. Te sam zbog nelagode poslije piskenja dobila fosfomicin kojeg bi trebala uskoro popiti. Bol mi se smirila poslije prvog tokolitika, evo sad iza vecere se vratila pa ne znam jel od crijeva ili drugo. Sve u svemu...vjerujem da su crijeva i da su svi bolovi od rasta maternice i cekamo 34 tjedan najranije!
Ma sigurnija su tu u bolnici. Znas da si u dobrom rukama. Tako i ja u prosloj trudnoci nisam imala dijete kod kuce i bez problema sam izdzala 3 mjeseca u bolnici. Znala sam zasto trpim i uasto sam tu. Čak su mi sa 36 tt predlagai da odem kuci, ali sam odlucila ostati do kraja.
Ja sam evo imala pregled jutros, šav drzi, uzela dr briseve, kontrola za 2 tjedna. Dječak ima 870g. Bas sam sretna i smirena.
Renchi kako je tebi prosao pregled?
Hello!
Nisam imala nikakva peckanja ni gljivice ni upale, ali moji su skrti i svega 3 pregleda sam imala od serklaze i nikakve vaginalete. Pijem Lactogyn otkad sam doma dosla.
Bila jucer na pregledu, samo pipanje vaginalno i sve je ok, kaze super sam ja to zasio 😊
Uzv imam sljedeci petak i pregled opet za 3 tjedna. Nista od nalaza nije trazio. To je jedina prednost bolnice sto stalno prate sve sto se tice nalaza, to mi malo fali.
Iva mene ti uzasno znaju crijeva boliti, toliko da granici sa odlaskom na hitnu. Onako kao menstrualni bolovi kod jajnika. To mi se događa od nadutosti nakon nekog povrca kad pojedem ili kad odem na wc nakon par dana i kad mi se isprazne crijeva.
Sad me jos muce i bolovi u zdjelici, kao da se sirim, bilo me strah, ali valjda nije ako sav drzi. Prepone i stidna kost isto razvaljuju, pogotovo nakon malo duzeg hodanja ...
Iva mene ti uzasno znaju crijeva boliti, toliko da granici sa odlaskom na hitnu. Onako kao menstrualni bolovi kod jajnika. To mi se događa od nadutosti nakon nekog povrca kad pojedem ili kad odem na wc nakon par dana i kad mi se isprazne crijeva.
Sad me jos muce i bolovi u zdjelici, kao da se sirim, bilo me strah, ali valjda nije ako sav drzi. Prepone i stidna kost isto razvaljuju, pogotovo nakon malo duzeg hodanja …
Znaci potpisujem bol u zdjelici, dole kod jajnika i leda...ubija me to...otprilike 3 dana tjedno...kakanje muka ziva!
Ali meni je to od 14 tjedna tako....jel i tebi rano krenulo?
Lactogyn pijem i ja od operacije.
Mene je znalo boliti bas kod stidne ksoti nakon dužeg stajanja. U utorak sam morala u grad na kontrolu i stojati i hodati dugo i popodne me bas bolilo na trenutke. Srećom smirilo se. Jel vama poše na nalazu ono cerviks 3/4 članka, 1/2 članka? Zanima me koja je to točno dužina.
I jeste isle na ogtt? Strah me jer pretraha traje 120min a nemam gdje leći.
Isla sam na ogtt, sad dok sam hospitalizirana i stavljena sam na dijetu jer mi je prva vrijednost povisena. 5.2 prva vrijednost.
Jel se desilo nekom sa je slucajno cucnuo. Ispala mi maska na pod i ja totalno nesvjesno u cucanj da podignem. Tek kasnije sam registrirala da sam cucnula 😬😬😬😬
Ne moze nista biti od jednog cucnja?
Sortiraj odgovore
Najstariji