Ogtt mi radili u bolnici, bio je ok, srednja vrijednost povisena, ali to su pridavali tome sto sam na tokolizi koja je navodno slatka.
Mene stidna kost i prepone bole kad duze stojim isto.
Iva ja sam isto nekoliko puta cucnula kad mi je mala pala jer je tek prihodala pa da ju utjesim posto ju ne mogu dignuti, sve je ok.
Mene je znalo boliti bas kod stidne ksoti nakon dužeg stajanja. U utorak sam morala u grad na kontrolu i stojati i hodati dugo i popodne me bas bolilo na trenutke. Srećom smirilo se. Jel vama poše na nalazu ono cerviks 3/4 članka, 1/2 članka? Zanima me koja je to točno dužina.
I jeste isle na ogtt? Strah me jer pretraha traje 120min a nemam gdje leći.
Meni to ne pise posto mog cerviksa teoretski jedva da ima, 6-8 mm je bio kad sam zaprimljena u bolnicu 🙈
Ali kolko znam to su clanci prsta.
Mene je znalo boliti bas kod stidne ksoti nakon dužeg stajanja. U utorak sam morala u grad na kontrolu i stojati i hodati dugo i popodne me bas bolilo na trenutke. Srećom smirilo se. Jel vama poše na nalazu ono cerviks 3/4 članka, 1/2 članka? Zanima me koja je to točno dužina.
I jeste isle na ogtt? Strah me jer pretraha traje 120min a nemam gdje leći.
Meni to ne pise posto mog cerviksa teoretski jedva da ima, 6-8 mm je bio kad sam zaprimljena u bolnicu 🙈
Ali kolko znam to su clanci prsta.
Meni pise cerviks 3, 1 cm. T usce, zatvorena.
Ogtt mi radili u bolnici, bio je ok, srednja vrijednost povisena, ali to su pridavali tome sto sam na tokolizi koja je navodno slatka.
Mene stidna kost i prepone bole kad duze stojim isto.
Iva ja sam isto nekoliko puta cucnula kad mi je mala pala jer je tek prihodala pa da ju utjesim posto ju ne mogu dignuti, sve je ok.
Jesi ti otvorena, vanjsko ili unutarnje usce?
Aha,meni piše 1/2 članka. Šav drži.
Ja sam se isto sagnula kad Riti nešto pomažem, ali ne čučnem skroz.
Joj Renchi ti imaš baš bebu kod kuće, svaka čast što se suzdržaš da ju ne nosis. Jel kuhate doma ili bas samo ležite?
Iva po meni je tvoje stanje dosta obecavajuce posto je T oblika i zatvoreno.
Meni je unutarnje usce U oblika 🙈, to je zadnje stanje pred porod i takvo mi je od 23.tt. Vanjsko je bilo isto prohodno na prvom pregledu u bolnici i sutradan je vodenjak izasao u rodnicu, sta da vam kazem. I evo jucer napunile nas dvije 32 tjedna❤ sutra smo pozvali sestre i sogore da se malo podruzimo i proslavimo 😊
Nek Vam to moje bude dokaz da se uz Bozju pomoc moze. ❤
Stvarno su prognoze bile gadne... to mi je doktor priznao sad na pregledu...
Moje cure su moji anđeli, tak su dobre i poslusne, a ova manja bas kuzi kad kazem mama ne moze ili ne smije i siroce kad se lupi ili padne dodje i popne se k meni da ju zagrlim i onda ide dalje. Preslatka je...
Svekrva zivi kat ispod i ona nam skuha rucak, a mi si sami zbrljamo nesto za dorucak i veceru. Ja upalim masinu, muz iznese susiti ili mi iz susilice donese pa slozim na krevetu i Nika mi onda to razvrsta po ormarima, ladicama. On sprema sudje, usisava, brise pod po potrebi i spava s mladjom jer se jos budi po noci, a ja ovo sto mogu pomognem. I mama mi dodje jednom tjedno pocistiti detaljnije i popeglati.
Ugl funkcioniramo dobro jer nas ima...
Da...nalaz cerviksa mi je odlican! 🙂☺☺
Da ostane tako do kraja trudnoce. 🙏🙏
Uplasila sam se tih upala i bakterija sad, pa sam pod stresom... kaze dr. Da ce me drzati jos koji dan i otpustiti kuci da je sve ok.
Evo nas 19 tjedan! 🥰
Hoce, ostat ce, samo se cuvaj. Zvuci dugo, ali brzo ti tjedni prolaze, pogotovo doma. 🥰
Meni isto doma tjedni baš prolaze. Ne možeš vjerovati da je već 10.mjesec. Renchii kada je tebi termin?
Cure da vam javim, stigli mi nalazi briseva i uspjela sam se rjesitif Ureaplasme...jeeeeeee
Sortiraj odgovore
Najstariji