Trudna sam 19tj. uredna trudnoca i sve uredu i ginek. savjetovala od pocetka blagi i njezan sex i idalje je sve uredu
Jedino sto izbjegavamo je svakodnevni sex, nego svaki 3-4 dan
A svaka trudnoca se razlikuje ja u pocetku nisam jer sam imala upalu dolje i koristila sam vaginalete i kremu tako da racunajmo oko 10.tj da smo poceli sa sexom
Treba pazit da se ne pritisce stomak.i stvaro njezno ali beba je dovoljno "duboko" zasticena da bi se u normalnoj trudnoci nesto dogodilo tako sam procitala jos.prije na internetu ali svatko radi kako misli da je najbolje
lu_os
Ma ne privlači me ni vibrator, ni mrkva ni krastavac! Trebam mog muškarca sa svim okusima i mirisima i svim ostalim što uz to ide!!!! Ne može meni ništa zamijeniti pravu stvar!!!
Dan, u ranoj sam trudnoći i zanima me da li plodu može naštetiti žešči seks? Mislim, jučer se dogodo i trbuh me bolio nekih 15min pa me jako strah... :(
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
cijelu trudnocu nisam imala zelju a mogla sam, a sad kad sam rodila i nemogu sad je zelja ogromna
jer nisam vec 7 mjeseci... al proce i ovih 6 tjedana brzoo :)
pitanje,jel ima određene poze u sexu tijekom trudnoće ili se i dalje može ko i prije trudnoće?
Sortiraj odgovore
Najstariji