Seks u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    21. Veljača 2015. 17:21

Meni ne paše ništa. Ako još nešto uđe u mene eksplodirat ću.... I tako je od 6. mjeseca trudnoće. Nadutost, umor, nije mi hrana pasala kamoli što drugo. Svakom drukčije... U biti veći problem je moj dragi kojem je to ,,bolesno,, otkad se beba počela micat... Pogotovo kad je negdje pročitao da ginekolog može napipati bebi glavicu na pregledu koliko si otvorena...

• Ukilele
    21. Veljača 2015. 17:30

Hahaha ma ti muski su totalni kraljevi!tako i moj isto, al to mi je cak i simpaticno!
    Meni je sex bas kritican bio sve otkad sam saznala za trudnocu..zelje uopce nemam evo jos uvijek a ako bi je nekad kojim cudom i dobila odnos bi bio toliko bolan i neugodan da bi zavrsio prije nego bi poceo..

Btw jedno pitanje nevezano za temu, Loreen jel ti bolno pregledavanje gin jesi otvorena i to?

• Loreen
    21. Veljača 2015. 18:44

Crnka223 , kod prvog ginekologa mi je bilo jako bolno i prokrvarila sam nakon tog ,,pregleda,,. 
    Kod drugog mi je bilo malo nelagodno ali ako se opustis i dises na usta duboko onda se lakse opustis a kod ove doktorice isto tako nista strasno ako se uspijes opustit kako treba. Valjda jer ženske imaju manje ruke od muškaraca :D

• Loreen
    21. Veljača 2015. 18:45

Inače, ovaj prvi me je u svakom pregledu tako pregledavao i to mi je bilo odvratno i uvijek bolno zato sam i otisla od njega.

mare27
    21. Veljača 2015. 20:17

ja sam sad 15+2 tt i do sad smo imali odnose mislim da nekih 4-5 puta možda,nije mi baš bilo do toga,al nekak me u zadnje vrijeme lovi nanovo želja al je već tu i buša i bojim se da nebi bilo nismo znali,ja sam ko i muški bojim se da nekom pozom ne povrijedimo našu ribicu ,a šta se tiće pregleda ja idem kod doktorice i zadnji put kad sam bila ,bila sam u 12+5 tt i moram reći da je boljelo ,ne jako al je i baš je bilo nelagodno,sad u utorakm opet idem neznam ni sama kako će bit eh ti naše slatke muke

• Istraživanjeszt.2015
    22. Veljača 2015. 18:31

Poštovane,

pozivamo sve trudnice da svojim sudjelovanjem daju doprinos istraživanju seksualnog zadovoljstva trudnica, kojeg provode studentice diplomskog studija psihologije na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu, u suradnji sa Ženskom sobom, Centar za seksualna prava.

Uvjeti za pristupanje istraživanju jesu da je osoba punoljetna trudnica koja je trudna duže od mjesec dana te da nema većih zdravstvenih problema.

Istraživanje je u potpunosti anonimno, odnosno prikupljeni podatci će se obrađivati grupno te se neće gledati pojedinačni odgovori. Ispunjavanje ankete traje do 15 minuta te Vas molimo za iskrenost, kako bi dobiveni podatci bili valjani.

Ukoliko imate pitanja, možete nam se obratiti na istrazivanjeszt.2015@gmail.com

Hvala unaprijed. 
    Srdačno,
    Tihana Fontana, Iva Jagić i Anamarija Vidović.

Poveznica na anketu: http://goo.gl/forms/5W0AzmTSlH

Marlameri
    21. Ožujak 2015. 10:15

Evo me opet na temi da se malo požalim. Jedva dočekala da se muž vrati i par puta se sexali ali nije mi bilo baš ugodno. I na kraju se počela otvarat i sad ni ne smijem ništa. Padne mi tu i tam napamet ali s obzirom da me bolilo dok jesmo sad mi se i ne da. A u prošloj trudnoći bilo super i to od početka do kraja. I ništa mi nije smetalo. A sad mi malo smeta i dok se malac miče i malo mi je glupav osjećaj ko da on vidi tatu!!!  Nadam se samo da će se to normalizirat poslije poroda- mislim na želju jer bi mi bilo grozno da ju izgubim. A valjda će bit sve OK? Poslije drugog poroda jedav sam dočekala da stane krvarenje.

Aleksandra2
    21. Ožujak 2015. 10:49

Ma ja od pocetka trudnoce imam cest sex i to u svim pozama. Trudnoca mi je uredna i uopce se ne zamaram da ce bit sta bebici jer sam uvjerena da nece.sta joj moze bit? cak mozemo izvest jos misionarsku a da mi ne spljosti drob, a trudna sam 37+6. 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Baby1
    21. Ožujak 2015. 12:38

Kod mene je trudnoća uredna i gledam da barem jednom tjedno se seksamo, to mi je onak optimalno.  Nije da mi se uvijek da, ali nemam ama baš nikakvih problema s bolom niti nečim drugim tako da ide sve skupa. A moj muž isto bome nema nikakvih problema, ne boji se, a ni ja. Pa šta bi se dogodilo bebici, ona je zaštićena. Mi smo to nekako odvojili jedno od drugoga...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.