Seks u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lollipop
    22. Ožujak 2015. 16:16

a mislim da samo treba raditi K.vježbe i da se oporavi 
    doduše vidjela sam u mulleru neki dan da imaju neke utege za vježbanje...ono idu od najlakšeg do najtežeg, staviš ga unutra i stisneš da ne ispadne..pa eto ako netko želi 

kiki2906
    22. Ožujak 2015. 19:53

Nama je sex odličan..sad sam 30 tt i imamo dosta često..naravno postoje tu faze di mi dođe svaki dan po 2 puta želja a ima i dana kad mi se neda uopće...imam dosta velik trbuh pa mi paše jedino da sam ja gore drugo nešto nismo probali..dajte neki savjet kak da još probamo..nejde ni odozada i s boka radi trbuha..

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

Marlameri
    23. Ožujak 2015. 07:44

Mary jel su ti već rekli da je bebica velika? Jer meni je na svakom UZV maleni veći kilažom za dva-tri tjedna znači sa 29 tjedana bio je 1444 g a to je kao veličina bebe za 31 tjedan (po nekim tablicama) i pitala sam doktora da li to znači da će bit velika beba on je rekao da je još rano za reći. Tak da nemam pojma. Iako mi je trbuh sad s njim ogroman i puno veći nego dok sam nosila curke.
    Kiki 2906 baš ti zavidim. tako sam i ja u prošloj trudnoći a u ovoj me želja držala nekih 2 mjeseca i onda kad sam završila u bolnici više ni ne pomišljam na sex. U prošloj trudnoći smo isto probavalisve moguće poze- koje su bile izvedive. I pasalo mi je doggy stile. A sad mogu samo maštat o tome. Iako si mislim da ću se ipak bacit u akciju pred kraj da se lakše porodim. A sad mogu samo pisat o tome i sanjat. Dobro je da mi ni mužu ne fali previše i njemu je nezgodno zbog pokreta bebe. Inače bi se još gore osjećala.

Vmnina
    23. Ožujak 2015. 12:29

Marlameri zbunila si me sad, moja cura je bila 1350g u 29.tjednu i gin je rekla za to da je malo sitnija beba al nista strasno.

kiki2906
    23. Ožujak 2015. 13:44

Marlameri a jel vam doktor zabranio sex ili tebi ne paše

Mary36
    23. Ožujak 2015. 14:46

Marlameri i moja je za dva tjedna veća nego što je uobičajeno. Pa ja sam isto mislila da se to još sve stigne promjeniti do kraja trudnoće, ali za sad raste ko gljiva. Uzv imam opet za tjedan dana, ali i osjećam da je dosta narasla i jako je aktivna. Već cijeli trbuh ide lijevo desno kad sam na leđima 

Marlameri
    23. Ožujak 2015. 15:17

Vmnina pa ja sam u stvari našla neku tablicu na netu kolika je normalna veličina bebe u kom tjednu i prema njoj uvijek ispada da je mali veći od prosjeka.
    www.ringeraja.hr/clanak/rast-ploda-po-tjednima-trudnoce_374.html
    -ovo je link. Možda ta tablica onda nije dobra. A i bolje da ne valja jer ja već sva u panici da će mali imat 5 kila i kako ću ga istiskat kad sam jedva istiskala malu koja je imala 3280.
    Kiki 2906 a nije mi doktor ništa rekao- inače sve sama moram pitati ali našla sam na netu na forumima da su drugi doktori curama zabranili sex jer su bile otvorene. A i ja sam otvorena pa da ne bi kakva gamad upuzala unutra. A i nije mi baš ni pasalo onih par puta. Sve me bolilo.

kiki2906
    23. Ožujak 2015. 15:25

I meni je rekao da sam otvorena za vrh prsta i da nema opasnosti..al ak te bolilo onda je to druga priča..pokušajte da si ti gore tak sama kontroliraš da te ne boli..

Marlameri
    23. Ožujak 2015. 16:07

Uf onda mi je to malo previše. Mislim nije da se hvalim da mi je muž obdaren ali nekako je sad unutra sve tijesno. Bolje mi je odgovarao misionarski položaj. A znači tebi je doktor rekao da smijete? A ne znam. Sad sam se navikla bez pa mi je to normalno. I malo me ipak strah da se ne bi dalje otvarala. A od početka sam imala neke komplikacije pa si mislim bolje ću se strpit nego da se još nešto zakomplicira.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.