Seks u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bobica9
    21. Ožujak 2015. 13:35

Kod nas ništa...suša... U početku nismo smjeli, a sad kad je doktor rekao da smijemo nekako nas je strah. Ne znam, imam fobiju da ću prokrvariti ili nešto, a koliko sam skužila i mm se boji da se nešto ne zakomplicira. Falilo je, a sad smo se već naviknuli...

Baby1
    21. Ožujak 2015. 14:59

Ja nisam imala problema s krvarenjem pa valjda zato se niti ne bojim, mislim nježno mi to sve naravno i uvijek u pozi koja mi paše.

Marlameri
    21. Ožujak 2015. 16:28

Eto koliko mi tegoba trudnice imamo. I koliko se žrtvujemo za svoju djecu a pitanje hoće li oni to ikad cijenit. I ja sam se sad navikla bez sexa pa me zato i strah da mi se i poslije ne bude dalo.

Mary36
    21. Ožujak 2015. 16:36

Ja sam u početku imala stalno bolove od mioma, a i posteljica mi je bila do ušća...zbog toga smo prestali sa sexom kao na neko vrijeme, ali i dalje ništa jer se bojimo i mene poprilično boli čak i pregled, a kamoli nešto više  Isto sam se navikla bez sexa, a nije da i imam neku želju. Bojim se nekako da će mi biti drugačije nakon poroda pošto mi je prvo dijete...mislim, ne znam da li je to više isto nakon što tako nešto veliko prođe dolje i nakon tog reckanja, šivanja? Ako neka ima iskustva neka me utješi...

Marlameri
    21. Ožujak 2015. 23:59

Ja sam imala dva poroda i rezana na obje strane i nemam problema sa sexom, čak mi je i bolje nakon poroda jer skoro svaki put svršim a prije nisam. Rezovi me znaju bolit kod promjene vremena ali ih ne osjećam za vrijeme sexa. Ali trudim se radit kegelove vježbe jer i sama sam imala osjećaj da je to sad sve široko. Uglavnom ne brini Mary jer bit će sve OK. Bitno da imamo pored sebe muževe koje volimo i koji vole nas onda sve funkcionira! U stvari meni je poslije poroda samo smetalo da me muž dira po grudima jer su one bile rezervirane samo za bebu i papanje a ostalo mi je sve bilo normalno. Poslije sisanja i to se vratilo u normalu.

lollipop
    22. Ožujak 2015. 07:53

ja nemam sada problema jedino mi je nakon šta je dr.rekla da ne moram više mirovati bilo čudno i bilo me strah...osjećala sam se kao da mi je prvi put...bit će stisnula se od straha 

a sada je sve normalno jedino ne smije svršiti u mene jer me užasno peče...baš bude nesnosno...i ne znam koji je razlog da se to dešava 

Baby1
    22. Ožujak 2015. 15:43

I mene malo brine kako će to biti nakon poroda jer nam je prva beba, baš sam se isto kao i Mary pitala utječe li to sve na vaginu, ali eto Marlameri, ti si me utješila pa se nadam da će sve biti u redu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.