Seks u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nina116
    10. Siječanj 2015. 21:29

ma ja sam od prvog dana pocela s tim i rodila u samo 55min bez puno bolova i patnje 😊

Nina

donkobonbonko
    11. Siječanj 2015. 08:23

ne vidim razloga zasto ne prakticirati kao i do sad.jedino u slucaju nedajboze bolova i slicno.preporucam 
    na pocetku me bilo frka malo sto sam se i sama iznenadila ali sad mi je normalno (mada mi.je apetit opao moram priznati -nije kao prije)
    a njemu jos nije frka al ocekujem napade kad se bude trbuh pokazao (sad sam u 3.mj) hahahaha samo ga cekam kad digne paniku 

• vita2015
    11. Siječanj 2015. 10:01

Pozdrav svima,  ja sam u 20 tt i jos nismo imali spolne odnose jer sam u 10 tt prokrvarila ali samo 2 dana i morala sam odrzavati trudnocu, poslje je sve bilo u redu i sad ne znam dali smijemo uopce do kraja i imati!!??!! 

Deja7
    11. Siječanj 2015. 18:16

Frendica je imala urednu trudnoću,bez ikakvih zabrana odnosa,no nju je bilo strah jer je dugo čekala na trudnoću i nije dala mužu da joj se približi.A onda su počeli koristiti "drugu rupu"jel,i kaže da je uživala.Bez straha od krvarenja i ičega  a obadvoje zadovoljni.

Andrea

• Loreen
    12. Siječanj 2015. 12:27

Meni ne pada na pamet otkad se beba počela micat. Par puta smo pokušali ali i on i ja smo skroz ukočeni jer se bebač baš jako i često miče i onda mi je nekako bolesno to sve skupa... A i njemu nije baš gušt haha. I nakon sexa mi se cijeli trbuh stvrdne i imam jaki pritisak i strah me bude...

A što ću ja... Sam si je kriv. Šta nije pazio i vadio na vrijeme 

Marlameri
    13. Siječanj 2015. 09:11

Joj cure ja svaku noć sanjam da se pokušavam sexat sa dragim ali uvijek nas netko spriječi. Meni hormoni stvarno divljaju. A dragi se vraća tek za 17 dana. I sutra idem na pregled pa ću pitat doktora iako mislim da iako mi zabrani da ću morat bar malo jer ne znam inače kako ću podnijet blizinu svog dragog a da ne smijemo ništa. U zadnjoj trudnoći smo od početka do kraja i odmah poslije poroda, još nisam skroz ni prestala krvarit. Iako sam bila i otvorena, ali nitko nije zabranio i sve je bilo u redu. Poludit ću još ovih 17 dana od iščekivanja.

Deja7
    14. Siječanj 2015. 11:54

Ja to ne radim od kad sam vidjela plusić,nemogu se opustiti užasno me strah da ne prokrvarim.

Andrea

Marlameri
    15. Siječanj 2015. 09:05

Evo samo da se pohvalim da je doktor rekao da smijemo ali nježno!!! A dobro, bolje ikako nego nikako!!!    Samo ne znam kako ću se kontrolirat jer zadnji put smo muž i ja spavali kad smo napravili ovog malca 2.9. i od tad ništa (jer nije kod kuće). A ja svaku noć sanjam i maštam i jedva čekam jer se vraća za 15. dana! A hormoni luduju pa me čak i one reklame za trimer za muške dlake napale- onda si možete mislit u kakvom sam stanju!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.