ma ja sam od prvog dana pocela s tim i rodila u samo 55min bez puno bolova i patnje 😊
Nina
ne vidim razloga zasto ne prakticirati kao i do sad.jedino u slucaju nedajboze bolova i slicno.preporucam
na pocetku me bilo frka malo sto sam se i sama iznenadila ali sad mi je normalno (mada mi.je apetit opao moram priznati -nije kao prije)
a njemu jos nije frka al ocekujem napade kad se bude trbuh pokazao (sad sam u 3.mj) hahahaha samo ga cekam kad digne paniku
Pozdrav svima, ja sam u 20 tt i jos nismo imali spolne odnose jer sam u 10 tt prokrvarila ali samo 2 dana i morala sam odrzavati trudnocu, poslje je sve bilo u redu i sad ne znam dali smijemo uopce do kraja i imati!!??!!
Frendica je imala urednu trudnoću,bez ikakvih zabrana odnosa,no nju je bilo strah jer je dugo čekala na trudnoću i nije dala mužu da joj se približi.A onda su počeli koristiti "drugu rupu"jel,i kaže da je uživala.Bez straha od krvarenja i ičega a obadvoje zadovoljni.
Andrea
Meni ne pada na pamet otkad se beba počela micat. Par puta smo pokušali ali i on i ja smo skroz ukočeni jer se bebač baš jako i često miče i onda mi je nekako bolesno to sve skupa... A i njemu nije baš gušt haha. I nakon sexa mi se cijeli trbuh stvrdne i imam jaki pritisak i strah me bude...
A što ću ja... Sam si je kriv. Šta nije pazio i vadio na vrijeme
Joj cure ja svaku noć sanjam da se pokušavam sexat sa dragim ali uvijek nas netko spriječi. Meni hormoni stvarno divljaju. A dragi se vraća tek za 17 dana. I sutra idem na pregled pa ću pitat doktora iako mislim da iako mi zabrani da ću morat bar malo jer ne znam inače kako ću podnijet blizinu svog dragog a da ne smijemo ništa. U zadnjoj trudnoći smo od početka do kraja i odmah poslije poroda, još nisam skroz ni prestala krvarit. Iako sam bila i otvorena, ali nitko nije zabranio i sve je bilo u redu. Poludit ću još ovih 17 dana od iščekivanja.
Ja to ne radim od kad sam vidjela plusić,nemogu se opustiti užasno me strah da ne prokrvarim.
Andrea
Evo samo da se pohvalim da je doktor rekao da smijemo ali nježno!!! A dobro, bolje ikako nego nikako!!!
Samo ne znam kako ću se kontrolirat jer zadnji put smo muž i ja spavali kad smo napravili ovog malca 2.9. i od tad ništa (jer nije kod kuće). A ja svaku noć sanjam i maštam i jedva čekam jer se vraća za 15. dana! A hormoni luduju pa me čak i one reklame za trimer za muške dlake napale- onda si možete mislit u kakvom sam stanju!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji