Da, da, Tina. Mislim, termin poroda mi je 14. 12. tako da ne znam do kada ću se oporavljati od poroda, ali u 1. mjesecu će biti seksa. Sve se zasniva na maženju, ali čini mi se da će on puknuti od apstinencije, jer me stalno hvata. Sve mu je teže, ali znaam da mu naša bebica puno znači i zato je tako oprezan. Samo, ne znam kako će izdržati. Danas me uhvatila kičma pa me izmasirao pa je konačno bilo blizu, ali ništa.
Naplatiti ću mu to. Kako si mi ti, malena?
cekaj malo...pa zar to on ne zeli voditi ljubav s tobom??? aaa....to bas nije lijepo od njega..
evo hvala na pitanju mi smo super.. evo mala je navrsila 2 mjeseca i uzivamo punim plucima..napokon se sve poslozilo.. guguce i nema vise grceva...tocno znam sto joj kada treba...dok je prvi mjesec bilo svega i svacega...
Laura 21.08.2014 :-*
ja ne znam kak vaši muževi/dečki, al evo mi smo smanjili seks na jednom tjedno jer ovaj moj je splašeni, a ja sam sva nikakva i ne mogu se nikak složiti kak mi paše, pa samo čekam da si legnem i zaspim ... ali dok nam dođe već blizu toga da se nismo tjedan dana, ovaj moj dok spava, mene počne hvatati u krevetu, znači lik spava - nema pojma kaj i počne, al ono brutalno, onda ga probudim pa nekaj izmrmlja, zagrli me i gotovo. Meni je to užasno smješno, žal mi ga je :D Onda ujutro popravimo stvar pa prestane zafrkavati po noći.
I mi smo na jednom,dvaput tjedno...ja se više ne mogu namjestit nikak od trbuha...odnosno mogu al mi je monotono u jednoj pozi a ak ja krenem nešto i probam krepam za minutu... a sad su nas opet i gljive spopale pa čekam sutra da.zovem dr da mi da rojazole da se zaliječim pa da obavimo :) iako meni fali i žao mi je što nije češće al valjda ćemo nadoknadit kad bebica dođe
ako cete bit ko mi nakon poroda onda bu sve super... eto poceli smo za tocno 7 tjedana nakon poroda i "obavljamo" to svaki dan.. ne mozemo si nikak nadoknadit tih 7 tjedana kad se nismo..hehe...
jedino...morate bit jaako sigurne da vam beba cvrsto spavaaa.....
Laura 21.08.2014 :-*
Ginekolog nam nije zabranio seks, ali kada smo otišli privatniku-bila sam trudna oko 4,5 mjeseca, otkrivene su mi jake kontrakcije pa je za svaki slučaj rekla da bolje da to ne radimo i da se suzdržimo od odnosa. Hm, kakvi smo on i ja, nakon poroda Tina0208 nećemo se moći nadoknaditi tih 9. mjeseci + babinje vrijeme. Ali kad počnemo, onda mi nema spasa. Nije da ću se žaliti... Želi on jako voditi ljubav, ali ga je strah, jer sam imala prije spontani, a ostala sam trudna mjesec i pol nakon toga. Kakav je on manijak, a apstinira jer mu je dijete važno...-po tome vidim da mu maleni i ja jako značimo.
Tina, koliko vremena najmanje mora proći da bismo smjeli imati odnose nakon poroda??? Ovisi li to o tome kada ti prestane krvarenje ili??? Samo ti budi aktivna, kad ja već nisam. Ali se zato puno mazimo... znaš...
Pusice i zagrljaji- maženje mi je sada jako važno, jer sam postala prava maza, a i od šutiranja mojih rebara... ne znam bi li seks bio izvediv...
Taj dio o čekanju mene isto zanima... :) tina,samo vi uživajte :) onih dana kad ja i dragi ne radimo možeš i za mene hihi
Da, ovisi o krvarenju, dok traje, preporuča se izbjegavati, jer ipak se čistiš i bilo bi dobro to vrijeme pričekati....
Sortiraj odgovore
Najstariji