Seks u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ribica153
    04. Studeni 2014. 08:13

Ja se nadam iskreno da će mi se ubrzo nešto izokrenut u glavi ili će jadni muž poluditi :) Za sada je strpljiv i ne komentira ništa, ali... :)

Igorovabebica
    06. Studeni 2014. 21:37

Da barem ja nemam želju, nego imam ogromnu želju zaskočiti svog dragog, ali nam je zabranjeno jer sam otvorena dva prsta, a 35+1 sam i moram strogo mirovati.

Dea23
    06. Studeni 2014. 21:55

Ja imam želje i volje, a muž nema!  Već sam digla frku da kaj sam mu ružna, da jel ima ljubavnicu (naravno šalila sam se ne mislim to stvarno haha), da kaj on hoće da meni dole sve zahrđa, da se ja jadna mučim depilirat se, a on se neće seksat i tak. Veselo nam je! 

MalaMuca
    07. Studeni 2014. 01:05

Dea, Tea024, pridružujem vam se xD

• babyM
    07. Studeni 2014. 07:00

Meni je dragi rekao za vrijeme "predigre"; mislim da tu osjetim bebinu glavu.  Pao mi mrak.. 

Nalah
    07. Studeni 2014. 07:15

Hahahahahaha,svi su isti

• babyM
    07. Studeni 2014. 07:31

Dovoljno da me izbezumi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.