Seks u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    14. Listopad 2014. 11:29

ena... probaj mu objasnit da je beba gore daleko i da je zaštićena i da joj ništa ne može biti....  
    Luki... pa da... ali ja sam normalna neko vrijeme nakon pregleda, i onda neka 3 dana ranije ne dam mu ni blizu.....katastrofa... kad sad bolje razmišljam ako mi može naštetit, a ne može, može to bit i tjedan dana pred pregled... uopće si nisam jasna

Nalah
    14. Listopad 2014. 11:29

Ne znam koliko je primjenjivo na nas

http://www.sminkerica.com/zdravlje-zivot/sensilab-30-days-candida-solution-24/

cloudy
    14. Listopad 2014. 11:37

hm... treba izbaciti šećer... ja mislim da bi ubila nekog nakon par dana bez šećera... a bome i bar par gutljaja kave... da pokucam, meni se već 2 mjeseca nije pojavila :D

LuKi5
    14. Listopad 2014. 11:42

Cloudy, bas to haha :)) Trudnoca nas ucini sasavima Ja sad kad gledam na kakve sam stvari piz*ila tokom trudnoce si uopce nisam jasna. Al to je normalno da smo u strahu za bebice. Ja sam isto pred svaki pregled bila ko na iglama. Bas sam nekako bila u panici sto ce mireci, je li sve u redu s bebom. :)) Briga za dijete pocne s trudnocom I traje cijeli zivot :)))

14.06.2014. L ♥

ena2203
    14. Listopad 2014. 12:16

JA kao da imam propuh u glavi. Ništa me ne brine, toliko sam spokojna i uvjerena da je sve savršeno i da će tako biti (do sada zbilja i je), samo mi fali taj sex, a muž se ne da nagovoriti. Čak i kada nekako pristane sav je u grču :D

Igorovabebica
    24. Listopad 2014. 21:33

Ja sam u 33. tjednu trudnoće i dva dana prije očekivane gospođe dragi mi je rekao da ne želi seks da nešto ne povučemo. I tako nema seksa od 27. 3. Da, da. Iako se znate, mazimo i seks nam nedostaje, ipak nas je strah, pogotovo njega jer sam prije ove trudnoće imala spontani. Tako da seks dolazi u obzir tek na njegov rođendan 19. 1., do tada ću se oporaviti od poroda. Fali jako, ali ovaj me stalno hvata, ali seksa ni na vidiku. Ali, bitno da je maleni živ i zdrav, ništa od toga nije važnije, on mi je sve.  Tako da znam kako vam je... aaahhhh...

Igorovabebica
    24. Listopad 2014. 21:35

I da, još mu je jedan njegov prijatelj u pijanstvu rekao da bebe imaju rupicu na obrazima od seksa. Da ga tokom seksa udaraju u obraz. Naravno da dragi nije povjerovao, ali ga je frend u pijanstvu čvrsto uvjeravao u to. 

Tina0208
    25. Listopad 2014. 15:04

nema seksa od 27.03 do 19.01.....aaaaaaa?????????

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.