moja je isto super mirna za vrijeme sexa al super mi je bio dragi kad sam se popela na njega a on sav u cudu pita: "neces valjda divljat s bebom"? a ne, legnut cu ko lutka a ti skaci! joj nekad mi se cini da su ti muski u vecoj panici nego mi zene. nikako im objasnit da smo trudne a ne bolesne! dok osjecam da mogu cu skakat po njemu, dosta ce mi apstitnencije bit nakon poroda
16.12.2014 <3 Lena <3
Evo, moj se jučer šokiral bogec dok sam mu rekla da poslije poroda barem 6-7 tjedana ne bude seksa.
Recite kaj hoćete, ali ja mislim da su ti naši muški (čast izuzecima) pizde, al baš jesu, jer vidim je nas pola tu napaljeno, a njih je strah da nebi nekaj blablabla.
i onda dok im velimo da posle poroda još praktički 2 mjeseca nikaj, onda se izbezume.
Al se nasmija..nama je odobreno napokon,ali muz mi ima smanjenu zelju,jer pmora stalno paziti (to si je on umislio) i uvjeren je da bi mogao bebu ozlijediti..tesko mi je objasniti da mu nije pim… 2metra..nemamo nikakvih problema inace,sex je odlican..mogla bi svako dan..
Evo da vam se i ja pridruzim,u prvoj trudnoci sam morala mirovati do sestog mj trudnoce pa kad je dr dao zeleno svjetlo,mm je bio sav isprepadan isto i bojao se pipnut me a ja sam vjerovale ili ne sanjala seks i redovno svrsavala u snu koliko sam bila napaljena!uzas!jesmo neko vrijeme ali isto totalno nezgodno i jedva sam cekala normalan seks nakon poroda!a sada u drugoj trudnoci...od prvog dana je sve uredu i meni je seks bolji nego ikada jer sam opustenija,bar je dosada bio...sad vec trbuh sve vise raste i teze se namjestiti ali sam toliko dolje osjetljiva da je dovoljno da me mm samo pogleda i ja gotova!inace sam dobrica ali u trudnoci ocito totalno poludim!hehehe
Ana-tako je i meni sada kao što je tebi bilo u prvoj trudnoći... baš zeznuto. A stalno se hvatamo, ajde jučer smo se skoro poseksali, no kako ja imam bolove u zdjelici, on ne želi da se nešto ne bi dogodilo. Ufff, jedva čekam da se oporavim od poroda i da navalimo jedno na drugo!
Sortiraj odgovore
Najstariji