Seks u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    06. Listopad 2014. 19:39

Dea... candida ziher... znam iz iskustva... nek se dragi maže canestenom, a i ti ćeš vjerojatno dobit turu anti gljivičnih vaginaleta/kreme... i da... dobar je triderm (za dečka i njegov problem) nek se mazucka s tim...a može popit i turu fulkonazola ili tako nekako probaj izguglat... super tablete za rješit se gljiva svih mogućih vrsta... samo nemoj piti ti jer ne znam kak djeluju i dal su uopće preporučljive trudnicama

Dea23
    06. Listopad 2014. 19:44

Budem guglala, hvala ti cloudy! Ali nije ta kandida opasna za bebicu? Nije mi prekasno ići k njemu za dva tjedna?

cloudy
    06. Listopad 2014. 19:57

ja kolko znam nije... jer sam se već 2 puta od kad sam trudna borila s njom... vraća se ako voliš slatko (tko ne voli,  pogotovo dok je trudan) a bome joj pašu i ugljikohidrati i gljive ako jedeš i tako ... malo ju je teže istrijebiti (meni se vraća nakon mcdonaldsa) ali ove tablete su zakon... ja je nakon njih nisam imala dobrih godinu i nešto... samo je bitno da se i ti i dečko izliječiti, jer ako kod jednog ode a kod drugog ostane, samo se prebaci... kolko si trudna?

MalaMuca
    06. Listopad 2014. 19:59

Ja sam se isto borila s candidom od početka trudnoće i evo riješila je se konačno u nekom 25.tjednu :D
    Nije opasna ako se liječi, meni su ti jako pomogle lactogyn vaginalete, ginekolog mi je prepisal da uzmem jednu u tjedan dana i tak sam se uspjela riješiti candide za stalno.  
    Budeš se malo pomučila s njom, ali kaj sad... daj bože da je to najgora tegoba u trudnoći :D

Dea23
    06. Listopad 2014. 20:33

U 27. tjednu sam sad. Ma da, imate pravo, nek je ovo najgora tegoba ;) 
    Iako sad mi se počelo tak vrtjeti da sam morala leći! O živote!

LuKi5
    08. Listopad 2014. 12:45

Jako velik broj infekcija tokom trudnoce je asimptomatsko I ukoliko se ne lijece mogu biti opasne za bebu, ali ukoliko se lijece onda nisu problem, samo ih je bitno na vrijeme otkriti I poceti s terapijom kako se ne bi prosirile dalje, primjerice mokracne infekcije na bubreg itd. Ja bi ti savjetovala da ne cekas dva tjedna vec krenes ginekologu odmah kakp bi ti dao terapiju na osnovu dijagnoze. :)

14.06.2014. L ♥

ena2203
    14. Listopad 2014. 11:04

Nula. Nema ga. Koliko god se i ja i ginekolog trudili objasniti mom mužu da je trudnoća uredna i da nema straha, on se panično boji da "ne naštetimo bebici".

cloudy
    14. Listopad 2014. 11:12

ena... vidiš tvoj bar ne navaljuje... meni je sve ok i dr je rekao da možemo i dalje i to mi je super... samo što ja recimo neka 3 dana pred pregled postanem paranoična  i onda dragom ne dam jer me frka da se ne otvorim pa da me dr ne pošalje u bolnicu, ne kaže da moram mirovat ili nešto slično...  i onda kad mi dr na pregledu kaže da je sve super i da možemo i dalje onda mi je žao dragog što sam ga odbijala

ena2203
    14. Listopad 2014. 11:16

Ali ja nisam sretna što ne navaljuje!!! :( On je fakat predivno stvorenje koje jako pazi na mene, ali malo pretjeruje u svom tom oprezu.

LuKi5
    14. Listopad 2014. 11:24

Mene isto bilo uzasno strah da ce nastetiti seks I u tom svom strahu sam bila izgubila volju za istim. Kao blokada neka.

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.