Pozdrav cure,
imam jedno ovak malo škakljivo pitanje, ali što se može! Možda se neko sreo s tim Prije nekih mjesec i pol dana mužić je primjetio poslije seksa crvene točkice po svom, jelte, alatu
Nisu pekle ni svrbile i za nekih tjedan dana su nestale (nismo se seksali u tom periodu), onda smo se seksali, pa su došle opet. Pa su nestale, pa smo se s prezićem pa nije bilo niš. I jučer opet bez i evo ih opet. Nešto sam čitala na netu da je to možda iritacija, al da zovem ginića, neki bris da uzme. Neznam ni sama?
Dea, moj ti je savjet da svakako nazoveš ginekologa pa da se vidi što je? Barem bih ja tako postupila. Nadam se da će se to riješiti, zbog oboje.
Hvala, ma budem zvala ujutro da. Ova budala na spomen doktora samo viče: "Nikom ja ne bum svoj pimpek pokazival!" A mora se to vidjeti, ko zna kaj je. Joj samo bi mi neka bakterijica sad falila
Dea meni to zvuči kao obična candida albicans.vjerojatno ju ti imas pa muz ima simptome.tako je bilo jednom i meni i muzu.dobio.je neku mast i to je to.inače ta candida zna zezati u trudnoći al lako se riješi.
Ja sam imala bakteriju negdje u 6. mj. trudnoće, samo što sam ja imala simptome i to jedino nakon seksa da me peklo i dosta svrbilo, baš nelagodno. Mužu nije ništa bilo. ali sam koristila vaginalete, a on neku mast i oboje smo popili turu antibiotika. Tako da je od tada sve super i nema problema. A muža utješi da možda ni neće morati na pregled :-) moj nije morao, samo je morao isto koristiti terapiju.
Zvala sam danas ginekologa kaže da vjeruje da su u pitanju neke gljivice koje njega onda iziritiraju. Nema potrebe da odmah dođem na pregled jer redovni je za nekih tjedan i pol dva. Osim ako primjetim kod sebe nešto neobično. I štititi se tokom seksa naravno!
Sortiraj odgovore
Najstariji