Seks u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    03. Listopad 2014. 08:53

njima je svima to drugo na pameti uvijek i stalno 

renata6
    03. Listopad 2014. 09:02

Slažem se, ta tema im je uvijek neodoljiva!

LuKi5
    03. Listopad 2014. 13:08

Hahaha slazem se s vama 

14.06.2014. L ♥

Dea23
    05. Listopad 2014. 21:45

Pozdrav cure,

imam jedno ovak malo škakljivo pitanje, ali što se može! Možda se neko sreo s tim  Prije nekih mjesec  i pol dana mužić je primjetio poslije seksa crvene točkice po svom, jelte, alatu  Nisu pekle ni svrbile i za nekih tjedan dana su nestale (nismo se seksali u tom periodu), onda smo se seksali, pa su došle opet. Pa su nestale, pa smo se s prezićem pa nije bilo niš. I jučer opet bez i evo ih opet. Nešto sam čitala na netu da je to možda iritacija, al da zovem ginića, neki bris da uzme. Neznam ni sama?

• magdam
    05. Listopad 2014. 22:15

Dea, moj ti je savjet da svakako nazoveš ginekologa pa da se vidi što je? Barem bih ja tako postupila. Nadam se da će se to riješiti, zbog oboje.

Dea23
    05. Listopad 2014. 22:18

Hvala, ma budem zvala ujutro da. Ova budala na spomen doktora samo viče: "Nikom ja ne bum svoj pimpek pokazival!"  A mora se to vidjeti, ko zna kaj je. Joj samo bi mi neka bakterijica sad falila 

bubica11
    05. Listopad 2014. 22:22

Dea meni to zvuči kao obična candida albicans.vjerojatno ju ti imas pa muz ima simptome.tako je bilo jednom i meni i muzu.dobio.je neku mast i to je to.inače ta candida zna zezati u trudnoći al lako se riješi.

• magdam
    05. Listopad 2014. 22:28

Ja sam imala bakteriju negdje u 6. mj. trudnoće, samo što sam ja imala simptome i to jedino nakon seksa da me peklo i dosta svrbilo, baš nelagodno. Mužu nije ništa bilo. ali sam koristila vaginalete, a on neku mast i oboje smo popili turu antibiotika. Tako da je od tada sve super i nema problema. A muža utješi da možda ni neće morati na pregled :-) moj nije morao, samo je morao isto koristiti terapiju.

Dea23
    05. Listopad 2014. 22:47

Hvala cure, zlatne ste! 

Dea23
    06. Listopad 2014. 18:20

Zvala sam danas ginekologa kaže da vjeruje da su u pitanju neke gljivice koje njega onda iziritiraju. Nema potrebe da odmah dođem na pregled jer redovni je za nekih tjedan i pol dva. Osim ako primjetim kod sebe nešto neobično. I štititi se tokom seksa naravno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.