:) hehe... onda bi se i tvoj dragi i mj skupa našli vjerojatno na toj temi najdraže mi je navečer kad se izvalimo na kauč, pa ga onda zažicat da me mazi, pa se to protegne na cijelu epizodu, ako sam sretna i dvije epizode serije :D nekak mi je to maženje draže od seksa u zadnje vrijeme hihihi
Cloudy tako je i meni bilo u trudnoći...Samo bi se mazila...I sad je bebonja takav..Sav mazast
14.06.2014. L ♥
e ja se nadam da će i moja cura biti takva... pa da nas onda ima dvije za maženje hihihi
Hoće, hoće...Mi smo našeg navikli na ljubljenje i maženje i sad čim mu pokažemo mot da ćemo ga izljubiti on se sav nekako raznježi i počne smijati, pa ga izljubimo cijelog hehe
14.06.2014. L ♥
:) joj ja jedva čekam sad svoju bebicu ...baš sam to jutros dragom pričala... da je s nama, da ju mazimo, pazimo, hranimo, prematamo i samo gledamo u nju... i imam filing da ovih 15 tjedana koliko mi je ostalo nikada neće proći...
Joj, znam taj osjećaj. Ja sam po cijele dane čitala klokanicu i kako bi tko rodio bi se tako raznježila i nikako dočekati bebonju. Onda kad je ušao u termin sam ga svaki dan molila da nas iznenadi ali se njemu nije baš žurilo
14.06.2014. L ♥
nama su jučer frendovi postali roditelji i bili smo na fešti i tako i baš mi je došlo da bi tak volila da se i moja cura rodi sad nekad skoro... mislim, ne bi jer ne bi bilo dobro da se rodi u 25 tjednu ali bi volila da mogu ubrzat vrijeme da taj 1.mj dođe skoro...
Proći će to..jako brzo..Meni je prvih dana kad sam rodila stalno naviralo sjećanje na trudnoću. Koliko je zapravo lijepa trudnoća, onda sam skuzila koliko sam iscekivala, a koliko je zapravo to vrijeme u trudnoći proletilo, iako mi se tada činilo kao vječnost jer sam doslovno svaki dan odbrojavala do termina :)
14.06.2014. L ♥
:) ma meni su ovi dani u trudnoći stvarno lijepi i baš uživam u njoj... tolko da sad bez bead razmišljam o minimalno troje klinaca kroz neko vrijeme... ali opet... znam da i ti trenuci s bebom su još bolji od ovih pa bi nekak pokrenula vrijeme :D
Joj, maženje u trudnoći... najljepše je kada me češka po glavi i masira po leđima dok sjedim... izgleda da će nam i maleni biti sav mazan. :) A i istina, nekako mi je maženje draže, nego seks. Iako je dragome ovo drugo na pameti.
Sortiraj odgovore
Najstariji