Seks u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    01. Listopad 2014. 14:10

:) hehe... onda bi se i tvoj dragi i mj skupa našli vjerojatno na toj temi  najdraže mi je navečer kad se izvalimo na kauč, pa ga onda zažicat da me mazi, pa se to protegne na cijelu epizodu, ako sam sretna i dvije epizode serije :D nekak mi je to maženje draže od seksa u zadnje vrijeme hihihi

LuKi5
    02. Listopad 2014. 08:44

Cloudy tako je i meni bilo u trudnoći...Samo bi se mazila...I sad je bebonja takav..Sav mazast 

14.06.2014. L ♥

cloudy
    02. Listopad 2014. 12:50

e ja se nadam da će i moja cura biti takva... pa da nas onda ima dvije za maženje hihihi

LuKi5
    02. Listopad 2014. 15:22

Hoće, hoće...Mi smo našeg navikli na ljubljenje i maženje i sad čim mu pokažemo mot da ćemo ga izljubiti on se sav nekako raznježi i počne smijati, pa ga izljubimo cijelog hehe

14.06.2014. L ♥

cloudy
    02. Listopad 2014. 15:33

:) joj ja jedva čekam sad svoju bebicu ...baš sam to jutros dragom pričala... da je s nama, da ju mazimo, pazimo, hranimo, prematamo i samo gledamo u nju... i imam filing da ovih 15 tjedana koliko mi je ostalo nikada neće proći...

LuKi5
    02. Listopad 2014. 15:36

Joj, znam taj osjećaj. Ja sam po cijele dane čitala klokanicu i kako bi tko rodio bi se tako raznježila i nikako dočekati bebonju. Onda kad je ušao u termin sam ga svaki dan molila da nas iznenadi ali se njemu nije baš žurilo 

14.06.2014. L ♥

cloudy
    02. Listopad 2014. 15:39

nama su jučer frendovi postali roditelji i bili smo na fešti i tako i baš mi je došlo da bi tak volila da se i moja cura rodi sad nekad skoro... mislim, ne bi jer ne bi bilo dobro da se rodi u 25 tjednu ali bi volila da mogu ubrzat vrijeme da taj 1.mj dođe skoro...

LuKi5
    02. Listopad 2014. 15:43

Proći će to..jako brzo..Meni je prvih dana kad sam rodila stalno naviralo sjećanje na trudnoću. Koliko je zapravo lijepa trudnoća, onda sam skuzila koliko sam iscekivala, a koliko je zapravo to vrijeme u trudnoći proletilo, iako mi se tada činilo kao vječnost jer sam doslovno svaki dan odbrojavala do termina :)

14.06.2014. L ♥

cloudy
    02. Listopad 2014. 15:48

:) ma meni su ovi dani u trudnoći stvarno lijepi i baš uživam u njoj... tolko da sad bez bead razmišljam o minimalno troje klinaca kroz neko vrijeme... ali opet... znam da i ti trenuci s bebom su još bolji od ovih pa bi nekak pokrenula vrijeme :D

Igorovabebica
    02. Listopad 2014. 22:50

Joj, maženje u trudnoći... najljepše je kada me češka po glavi i masira po leđima dok sjedim... izgleda da će nam i maleni biti sav mazan. :) 
     A i istina, nekako mi je maženje draže, nego seks. Iako je dragome ovo drugo na pameti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.