Seks u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Igorovabebica
    26. Listopad 2014. 21:20

Samo neka traje što kraće! Pa ovo je neizdrživo... naravno, pričekati ću da stane krvarenje, ne dao Bog da se nešto dogodi... aaaahhh... hvala Cloudy i druge što me razumijete...

cloudy
    26. Listopad 2014. 21:30

Pa kak te ne bi razumile... mi smo prije bili manijaci tak da sad imam feeling da oni u staračkom domu imaju više akcije od nas tjedno

LuKi5
    26. Listopad 2014. 22:00

Ja sam krvarila misec ipo tocno, kad je stalo isla na pregled kod ginekologinje I s pregleda krenuli smo u akciju hehe :)

14.06.2014. L ♥

LuKi5
    27. Listopad 2014. 11:14

Preporucaju to minimalno cekanje od 6 tjedana radi ne daj boze upala. Sto kaze Tina, s razlogom je babinje babinje. Mene je u pocetku bolila rana od epiziotomije, I sad je neki put osjetim, ali nista strasno :)

14.06.2014. L ♥

antonio
    27. Listopad 2014. 13:25

Eh da se prikljucim ovoj temi malo,prvi put nisam se mogla opustit nikako dugih 4 mj,a drugi put vec nakon 15 dana krenula sam u akciju i bilo mi je supeeeerrrr i da svu trudnocu sa drugim sinom sam bila vatrena hi hi,.,.eh a u trecoj trudnoci odmah napocetku sam izgubila volju za seksom.,.,i evo neki put mi je drago da jos krvarim da me ne gnjavi jer ja uopce nemam ni zelje ni volje za seksom.,.,a muz ludi radi toga

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.