Ha ha ha,., Tina moja a sta da mu radim.,.,.nemam ni zelje ni volje i nikako da se opustim
.,.,ne da imam strah da ce me boljet ili nesto drugo jednostavno nemam potrebu za tim kao prije.,.,.
.Neki dan mi je brizan rekao da nezna sta je to samnom hi hi hi
I meni se čini da ćeš morati popustiti... danas smo dragi i ja bili na tečaju u Domu zdravlja baruna Filipovića i kada se počelo govoriti o spolnim odnosima, tako smo se počeli smijati (tiho, da nas ne skuže), jer mi to nismo radili duuuuuugo. Šmrcek... ma bude to, ali onda se ne skidamo jedno s drugog!!! Ima da mi sve nadoknadi.
Ja imam želju, dapače i veću nego prije, ali meni je taj sex u trudnoći toliko bezveze da jedva čekam da prođe babinje i da se normalno poseksamo! Ovo je sve nekako smiješno, treba mi sto godina dok promijenim položaj, sama sebi sam smiješna s tim trbuhom, najgore mi je kad usred seksa ona počne skakat u trbuhu, ne znam jel bi se smijala ili plakala!
hahhaha moja je mirna za vrijeme seksa, ali mi uvijek to prođe kroz glavu...samo da se ne aktivira... ali da... i meni je isto problem promijenit pozu, a ak je neka u kojoj ja moram i malo aktivnosti dati umorim se za minutu i ajmo opet promjena... neki dan je dragi skužio da se poslije poroda nećemo moć nekih 6 tjedana i bome je malo zatiltao ali izdržat će se i to, a onda se samo možemo nadat da će mala imat kakav takav ritam spavanja
Kimito-hahahahahahahaha, kako sam se sada nasmijala!!!! Meni se maleni uzlupa samo kod malo strastvenijeg maženja, zamisli da imamo odnose pa da me opali pa ja bih se smijala k'o luda. Hahahaha. Ma, sve će biti dobro, normalno je da nam seks fali. Budu oni nama sve to nadoknadili.
ja svog bebača još nisam osjetila za vrijeme sexa. sama pomisao na to mi je čudna.
Nalah, nije ni moj libido baš lud od želje :-D svakih par dana baš bi, a nekad mi ne pada ni napamet :-/
Pa meni je u početku (prvih pet mjeseci) seks bio zadnji na pameti (što od mučnina i neispavanosti). A onda BUM i stalno gledam svog dragog po kući, najrađe bih ga odmah zaskočila... još malo!
Sortiraj odgovore
Najstariji