Seks u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivanaxxx
    30. Rujan 2014. 16:49

I upravo muz cita sve ovo i samo mi je rekao UPRAVO SI SE ZAREDILA hahahahah odo i ja u grupu htjela-bi-al-nesmijem 

ivanaxxx
    30. Rujan 2014. 18:50

Samo neka cita..nek vidi koliko je to tesko sve i sta prolazimo..

Mum of four
    30. Rujan 2014. 19:13

Trebali bi oni otvorit neku mušku grupu malo da tužakaju žene,bilo bi zanimljivo čitat

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

ivanaxxx
    30. Rujan 2014. 22:27

Mislim da bi pricali samo o tome kako ne ispunjavamo bracne duznosti.hahahaah

MalaMuca
    01. Listopad 2014. 11:40

Moj bi ziher pisal kak sam gladna stalno i ako me ne nahrani na vrijeme onda sam živčana ko pas xD

cloudy
    01. Listopad 2014. 12:49

hahah mislim da bi se i moj tvom pridružio :) i kak stalno komentiram da mi fali pažnje njegove i kak se stalno hoću mazit

MalaMuca
    01. Listopad 2014. 14:03

cloudy, mi smo iste :D i ja stalno cvilim da bi se mazila :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.