Seks u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    24. Rujan 2014. 14:08

draga...da se bebica skroz spustila ti bi bila na porodajnom stolu... ne vjerujem da je ginekolog bas mogao napipat bebicu..
    sto se seksa tice samo naprijed... ti si u terminu i seks ti samo moze olaksat i ubrzat otvaranje... uzivaj samo dok jos mozes jer onda ga 6 tjedana nema..hehe
    p.s. ne mozete ozljedit bebicu..

Laura 21.08.2014 :-*

Igorovabebica
    24. Rujan 2014. 20:58

Meni je seks zabranjen, jer sam imala kontrakcije zbog manjka magnezija, a i otvorena sam pola centimetra (rekli su mi u ponedjeljak u Vinogradskoj da me očito otvorila moja ginekologica koja stalno gura prste u mene na svakom pregledu (a za to nema potrebe). Moram izbjegavati čučanje i saginjanje, a seks mogu zaboraviti-iako dragi i ja od početka trudnoće nemamo odnose zbog straha i svega što nam se prije dogodilo. Maleni nam je 1450 grama težak i dugačak je 37. Sada sam u 7.mjesecu već 10 dana.
    Još sam čula neke žene u Vinogradskoj kako su rekle da su im se muževi prepali da ih dijete tokom seksa ne bi uhvatilo rukom za spolni ud ili da djeca mogu dobiti jamice na obrazima zbog seksa. Cijeli odjel se smijao!
    Tina0208-možeš li preporučiti kakvo rodilište? Idem 3. 10. kod Višnje Latin pa ću i nju pitati za preporuku-u Vinogradskoj mi se sviđaju Butorac i Grgić. Kako ste ti i bebica? Nadam se da nam je Miss_MIu kao i sve ostale ženskice izrazito aktivna! Držimo im fige!!!

Iskrica1347
    24. Rujan 2014. 22:00

Igorovabebica - ak već ideš u Vinogradsku na kontrole, možeš ostati i na porodu. Ja tamo rodila prvu curku i evo vraćam se roditi drugu za 3 tjedna (ili manje)

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

renata6
    25. Rujan 2014. 07:40

Jamice na obrazima zbog seks-a, OMG ovo je za popišat od smjeha!!!

Tina0208
    25. Rujan 2014. 13:45

igorovabebica ja ne vidim dalje od Bracka (Zabok),tamo sam rodila i ni pukla ni rezana...stvarno sam izgon za pozeljeti..trudovi su me ubili u pojam,ali osoblje je fenomenalno.. I Darija nam je iz Zagreba dosla u Zabok i takoder se odusevila.. ako zelis kakve informacije detaljne javi mi se u inbox..
    bas mi je jako drago sto razmisljas da ides rodit van Zagreba..

Laura 21.08.2014 :-*

ivanaxxx
    30. Rujan 2014. 11:25

Ima li netko iskustva sa krvarenjima nakon seksa?nije puno,ali je svjeza krv.jedan dokor kaze da je to normalno,drugi kaze da nije to bas normalno i da pazimo.u 14.tj smo

LuKi5
    30. Rujan 2014. 15:05

Slažem se s bobac...Još je mala trudnoća...i krvarenje nije baš bezazleno....

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.