Seks u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bubica11
    21. Rujan 2014. 16:18

Tena i ja sam se tako osjećala.nemoj brinuti.mislim da je nekim muškarcima jednostavno to prečudna situacija i nisu vise opušteni kao prije.ipak si ti sad 2 u 1   sjećam se kako sam citala kako je zenama seks u trudnoći super i jos bolji itd pa mi je bilo jos gore jer je kod mene bila suprotna situacija.nismo svi isti.ako je odnos između tebe i tvog dragog inace dobar, ne zivciraj se oko seksa jer doci ce i to opet na svoje.

bubica11
    21. Rujan 2014. 16:47

Hihihi

iredalmacija
    22. Rujan 2014. 16:36

Evo da se I ja ukljucim u ovu temu. Pratim je od pocetka al nisam nista komentirala. U 37 tt sam I gineklog mi je savjetovao sta vise sexa I svrsavanja unuta jer to pomaze pri otvaranju. Do sada nisam imala nikakvih problema al me nekako sad pocelo biti strah. Na zadnjem pregledu mi je rekao da sam otvorena prst I da je on napipao bebicu. Kako onda da se sexam kad stalno mislim da cemo je ozljediti?

bubica11
    22. Rujan 2014. 20:13

Ja stvarno ne kuzim kako je on napipao bebicu.meni to nema smisla.mozda ja nemam pojma al...meni je to smiješno i čudno.bas me zanima ima li tko ovdje da nam kaze jel to moguće?

cloudy
    22. Rujan 2014. 20:56

baš...i meni to zvuči čudno, al možda mi fakat nemamo pojma... ali ako može dr možda možemo i mi :D

tena123
    22. Rujan 2014. 21:47

sad sam zbunjena, pa šta nebi trebao biti i sluzni čep izmedu maternice i porođajnog kanala..

bubica11
    22. Rujan 2014. 21:49

Neznam...dada ima smisla sto ti pišeš.ovo gore napisano je bas nelogično!

iredalmacija
    22. Rujan 2014. 23:54

To je I meni cudno!!!! Znam da mi je rekao da se bebica skroz spustila doli I da sam otvorena jedan prst. 
    Volila bi I ja nekog strucnog pitati jel to zapravo tako? Kad mi je on to rekao nisam razmisljala jer dok sam na pregledu onda sam skroz zbunjena al kasnije malo ukljucim mozak pa si pocnem postavljat pitanja. 
    Al isto mislim da beba I nije toliko puno visoko...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.