Seks u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope
    31. Srpanj 2014. 08:52

Ja apstiniram otpocetka...a pitaj boga i kak ce sam porod proteci- koliko cu jos i poslije apstinirati!
    Sirotan moj muz 
    Ja sta bi i voljela da me se takne- doslovno od 1.dana NE SMIJE ME NI POMISLITI DIRNUTI,a i jadan se i boji nakon svega sta smo prosli sa ovom bebolinom u trbuhu!
    Prikovana uz krevet- kao za lijes...i tako ce izgleda biti do samog kraja!

krafnica
    31. Srpanj 2014. 09:08

Kako meni kaze moj D, lakse bi mu bilo da zna da ne smije, ovak kad smijemo a meni se nece onda mu je koma.
    Samo ti cuvaj bebicu, imas jos malo vise od 2 mjeseca, brzo ce to proci. Stignete nadonkadit kasnije kad sve to prode ;)

Tina0208
    31. Srpanj 2014. 11:03

hope pa ima i drugih nacina da zadovoljis muza...hehe...u krevetu... mislim da sam to vec negdje napomenula...hehe
    a meni sad svi moguci doktori vele da se moram seksati sa muzem da prije i lakse rodim...a ja takoooo nemam volje....hjoooj...
    sve mi vec glupo...bas smo jucer rekli...e danas cemo se sigurno poseksati,kao moramo...a kad ono...bila tekma...ja sam prala posude i cim sam legla na jastuk odmah sam zaspala... 
    koja ironija,ha???

Laura 21.08.2014 :-*

Hope
    31. Srpanj 2014. 11:15

E da, draga, vec si to napisala!
    Tebi je vrijeme sad za turbo akcije!

...a meni ti draga moja muz ne radi ovdje...i nismo jedni od sretnika da smo stalno zajedno...i kad dodje ja se ne mogu pomaknuti!

Recimo- sad sam bila u bolnici na tokolizi,obadve ruke natecene kao 2 drveta,problem mi ih je saviti i malo,a ne smijem se ni sagibati niti malo..polozaj doslovno- kao u lijesu..
    ..pa te ja pitam- na koji nacin zadovoljiti?

Kad ja i naidjem kad nisam u bolnici neko po par dana- njega nema..ne moze doci...
    Jadnicak je osudjen sam na sebe...al imamo cilj- svoju ljepoticu..sve, samo da se zrtva isplati!
    On radi maximalno- da moze biti uz nas kad se andjelak rodi!

Tina0208
    31. Srpanj 2014. 11:21

ajoj draga moja...nisam znala da ima takav posao...
    ma bitno da on bude uz vas kad dodete doma iz rodilista...

Laura 21.08.2014 :-*

Hope
    31. Srpanj 2014. 12:51

E, onda cemo- cim budemo mogli- nadoknaditi SVE i to na kvadrat 
    Hehe  bit ce akcije 

Kokolina
    31. Srpanj 2014. 13:51

Hope, to se tiče seksa ja sam kao i ti. od samog početka ne smijemo, morala sam mirovati zbog placente previe. sad u 32. tt kad mi se posteljica napokon digla, više mi nije do seksa. mislim, nakon 7 mjeseci bez seksa, kak da mi se sad hoće . dobro, dođe mi dan kad bi htjela, a onda mužić kaže kak se on sad boji i da bolje ne riskiramo. i ti sad budi pametan 

Hope
    31. Srpanj 2014. 13:58

...onda me shvacas
    Joj,a kod mene bio hematom koji je 2,5mj.krvario...i kad sam u 16tt zavrsila u bolnici zbog jos 1 odljeva- tad su se pojavile i kontrakcije (jake)...a saks moze izazvati jos jace grcenje maternice i ti lazni trudovi mogu prerasti u prave...dakle POST STROGI!!....ionako sam malo-malo u bolnici...izdrzat' cemo sve!
    Sutra u 31tt ulazim

antonio
    31. Srpanj 2014. 14:20

He he ja a ovu trudnocu nisam pustala svog muza blizu sebe,a sad ja hocu a on nece ha ha ha,a veceras sam odlucila cim mali zaspi krenut u akciju nece mi moc pobjec mozda i potakne trudove ha ha ha.Nego razmisljam ako odem na njega zgnjecit cu ga ha ha ha.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.