Seks u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarijaZ
    31. Srpanj 2014. 19:18

...vas dvije ste posebna kategorija....
    Meni bi bilo lakse da mi kazu da ne smijem, a ne ovo...mogu, a neda mi se! 

Boobie
    31. Srpanj 2014. 19:21

DarijaZ

…vas dvije ste posebna kategorija….
    Meni bi bilo lakse da mi kazu da ne smijem, a ne ovo…mogu, a neda mi se! 

Haha bome jesmo, kad rodimo i prodje babinje proci ce oko 11 mjeseci apsinencije, vec cemo zaboraviti kak se to radi 

antonio
    31. Srpanj 2014. 19:36

Ha ha ha  ja sam danas odmah svoga obradila odmah nakon rucka skocila sam na njega jer valja iskoristit kad djeca i starci spavaju,ali nista se mrdnulo nije morat cu veceras ponovit postupak ha ha ha

Tejuska♡
    31. Srpanj 2014. 20:58

antonio

Ha ha ha  ja sam danas odmah svoga obradila odmah nakon rucka skocila sam na njega jer valja iskoristit kad djeca i starci spavaju,ali nista se mrdnulo nije morat cu veceras ponovit postupak ha ha ha

Ha ha ha antonio bas si me nasmijala znaci veceras akcija 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Sretnica <3
    31. Srpanj 2014. 22:45

Ja sam trenutno u 36 tj, bila sam na tečaju i rekli su nam da se možemo sexati do 34 tj, a da poslje nije preporucljivo, dali su i nekoj od vas to rekli?? Jer ja od kad sam trudna imam abnormalnu zelju za sexom i nikad mi nije bilo bolje nego u trudnoći ( ni sama neznam kako je to moguće).. I sad zadnjih tjedan dana suprug neće jer su nam to rekli i mislim da ću poludit!! Šta vi kažete? B-)

DarijaZ
    01. Kolovoz 2014. 10:38

Sretnica <3

Ja sam trenutno u 36 tj, bila sam na tečaju i rekli su nam da se možemo sexati do 34 tj, a da poslje nije preporucljivo, dali su i nekoj od vas to rekli?? Jer ja od kad sam trudna imam abnormalnu zelju za sexom i nikad mi nije bilo bolje nego u trudnoći ( ni sama neznam kako je to moguće).. I sad zadnjih tjedan dana suprug neće jer su nam to rekli i mislim da ću poludit!! Šta vi kažete? B-)

Prvi put cujem za tako nesto....kao sto je Tina rekla, seks se preporucuje oko termina 
    Ako je sve ok sa trudnocom, ne vidim razloga zasto bi dobili zabranu...a da smiris muza, nazovi  svog doktora i pitaj ...nadam se samo da nemas nekog doktora/icu koji ne voli seks...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI