Hope draga tako cu ja veceras kad se sjednem na njega nece moc pobjec hi hi hi hi.,pa mozda vas ujutro obavjestim da idem u radaonu ako upali moj plan ha ha ha ha
...ja imam faze...na pocetku trudnoce mi je libido bio nenormalno jak, vec sam se bila cudila sama sebi od kud. I toliko volje i energije za sexom...
Ee, onda je dosla faza " ruzna sam, ne sexy i ne diraj me"... To je trajalo dosta dugo zapravo...mislim, jesmo se mi sexali i onda, al sam samu sebe morala nagovoriti...a sad sam pak u fazi da mi se da i hoce, napokon mi libidio dosao k sebi , a sve me nesto boli...ne uvijek, ali dovoljno da nisam skroz opustena jer ocekujem da me pocne bolit...uglavnom, ima sexa, al ne onako ko prije....
antonio zasto mislis da ces zgnjecit muza..hehe... dam se kladit da nemas vise od 70 kila....
eto ja sam se sa svojim vec dogovorila da nejdemo spavat dok se ne poseksamo...kako nam se god ne dalo...hehe
joj da nas sad tu cuju "normalni" ljudi...mislili bi cure sto je s vama...hehe
Laura 21.08.2014 :-*
curke ja ću slijediti vaš primjer...i čim tamo dođem u 37tt počet ću lovit muža po kući .
Tina0208 najbolje da vi odmah krenete "na posao" ...nikud van kuce dok se nesto ne pocne desavati
ah muz mi je vani...negdje u selu...zgrabit cu ja njega cim dode...hehehe
kako je napravio bebu ima i da pomogne oko poroda...heheheh
A po cemu smo mi nenormalne ?
Bas me frendica nedavno pitala kak se mi sad sexamo i cudila se zasto se sad sexamo manje nego inace,..ja reko, pitat cu te kad budes trudna, pa kad te pocnu pucat hormoni i budes si ruzna i debela...pa kad ti pocne smetat trbuh i kad si ne mozes nac pozu...pa kad se recimo, taman kad krene akcija, beba pocne ritat...a meni se ko za klinac, mali uvijek, ali uvijek pocne ritat kad je neka akcija....nije mi to fora
...jos imam feeling da sam sva naotecena tam dole , pa mi penetracija cesto izaziva nelagodu i bol...kaj ja znam... Ja sam nekak ocekivala i htjela sam u trudnoci imat super sexualni odnos, i mislila sam si kak cu se sexat sve u 16... Kad ono ...! Zato jedva cekam da se porodim da se napokon normalno poseksam...i zaspim na trbuhu
i onda ti pitas po cemu smo mi nenormalne...hjoj meni....
Sortiraj odgovore
Najstariji