o pa to smo se vec dogovorile.... zar ne???
kod mene dogovor i dalje stoji...hihi
Laura 21.08.2014 :-*
Cure seksajte se. Ako je istina da sperma omekšava grlić onda samo naprijed, puno to znači. Ja sam se otvarala brzinom munje, ne mogu zamislit kako je kad se ne otvaraš i kad si satima na stolu.
Mi koje smo sad pred kraj nema čekanja treba navaliti na posao.Sve za brže otvaranje haha a to baš i nije teško bar meni :-) Onda opet odmaranje nakon poroda i tako zanimljive promjene ;-)
Bjap kako ste ti i maleni?
Što se tiče ove teme - meni srce ima volju, ali mozak zaspi prije realizacije. Dok spremimo prvu curu na spavanje, jednostavno više nemamo snage ni mm ni ja za niš. Grozno ali istinito. Zato mi je najveća želja da drugo dijete hoće spavati. Sve ostalo može biti preslika prvog djeteta....
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Iskrica, ja sam isto molila boga da drugo dijete hoće spavat i na svu sreću pa je puno bolji spavač :) Ne spava cijelu noć kako inače se vole pohvalit mame, al ja sam zadovoljna kad mi se samo jednom il dvaput probudi a sad ima 1 godinu :D
Ma može se i buditi po noći, samo da hoće ići spavati prije 10 -11 navečer. Jer sa ovom curkom nikako da izađem na kraj. Zasada ništa ne pomaže (a imamo cijele rituale). Opet, dajBože da mi to bude najveći problem u njenom odgoju i ja sretna.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Naša ide ravno u 10. Ja nju mogu spremit spavat u 7 al prije 10 ne zaspi da se na glavu postavim. Manja je išla spavat oko pol 9 al sad kak je veća, igraju se skupa pa ona zaspi oko pol 10, rijetko prije.. Meni je jedino to kaj se ova veća budi još uvijek po 10 puta noću, koma... Za nju je sad muž zadužen :D Ja sam za manju :D Premda se ja probudim kad i stariju čujem tak da ono :D :D :D
Ajde da i ovu ozivimo. Kak je na tom planu?
Ja u zadnjih mjesec dana najrade ne bi da me itko dotakne, a kamoli da pomislim na seks. Cudno se osjecam pa izbjegavam, eventualno neko mazenje kad sam bolje volje.
Sortiraj odgovore
Najstariji