Seks u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    31. Srpanj 2014. 17:18

nisi jedina.... zato se i ja osjecam da sam nenormalna....
    i sad kak sam napisala da cu zgrabit muza kad dode...uopce mi se neda..... idem radije ribat pecnicu... katastrofalna sam...

DarijaZ
    31. Srpanj 2014. 17:23

Tina0208

nisi jedina…. zato se i ja osjecam da sam nenormalna….
    i sad kak sam napisala da cu zgrabit muza kad dode…uopce mi se neda….. idem radije ribat pecnicu… katastrofalna sam…

Haha, umrla sam od smijeha na ovo da radje ides ribat pecnicu
    A da radje sacuvas tu energiju i docekas i zgrabis dragog odmah  sa vrata?! Bit ce mu drago sigurno 

Kokolina, napokon netko tko me razumije kad to kazem, a ne da se cudom cudi  Nadam se da ce nam to uskoro proci! 

Laura 21.08.2014 :-*

Kokolina
    31. Srpanj 2014. 17:24

uh, i ja 

krafnica
    31. Srpanj 2014. 17:26

Dobro je DarijaZ napisala, i kad nagovorim samu sebe da hocu ocekujem da me nes pocne bolit. Nikak se opustit skroz....

Tina0208
    31. Srpanj 2014. 17:29

ah...pecnica je blize ulaznim vratima od laptopa....
    DarijaZ da tu napises neznam sto nitko se nece cudom cudit...zato obozavam ovaj forum...

Laura 21.08.2014 :-*

Tejuska♡
    31. Srpanj 2014. 18:33

Dragee ja pak jedva cekam da prode 6tjedana poslije poroda da odem ginekologu da provjeri stanje moje "gospodice" i da dobijem zeleno svjetlo za seks 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Boobie
    31. Srpanj 2014. 18:37

Seks? To je nesto za jesti? 

Tejuska♡
    31. Srpanj 2014. 18:39

Boobie

Hahaha

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Hope
    31. Srpanj 2014. 19:16

Boobie

Hehehe...tak mi je i samoj 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI