sretnica ti doktori su munjeni... seks se preporucuje osobito nakon 37tt jer ima neki sastojak u muskoj spermi koji omeksava cerviks i lakse se i brze otvaras,a time i lakse rodis...
meni svaki doktor kod kojeg dodem samo veli seks,seks,seks...vec su mi svi smijesni...
Marijaš ooobavezno odmah s 37tt u akciju... da sam ja krenula mozda bi vec bila rodila...a ovako se sad jos patim... eto sutra mi termin...
Laura 21.08.2014 :-*
meni moj nije ni spominjao seks uopće do sad... mislim, nisam ga ja ni pitala jer pretpostavljam da ne smijem da bi mi rekao... tako da ga prakticiramo nekoliko puta tjedno (prosjećno svaki drugi dan, nekad i svaki) kad nam se da :)
pa da mi se :) ne tolko kolko dragom al kad me nagovori onda razmišljam zašto mi se nije dalo :) iako bi ja mogla preživjeti i samo da mi dira sise do kraja jer mi to užasno paše od kad su se krenule povećavati
Hej hej moje cure eto ja sam bila jucer jako dobra svom muzu cak je jutros brizan pobjegao od mene ha ha ha mislio je da cu i ujutros skocit na njega he he,eto uspjela sam makar nesto sinoc mi je otisao sluzni cep he he he
,tako danas nastavljam sa istim
.
ooo antonio :) uskoro nam se možda javiš i s još nekim novostima :) bitno da se trud isplatio
Sortiraj odgovore
Najstariji