Tina eto vidis sve je u redu ....bas mi je drago da se princezica zbucmala i naravno da si mi ti dobro ! ... Puse vam saljem drage moje
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
eto drage moje ja sam danas dobila d1 upotnicu za ctg...jedva cekam drugi tjedan da to sve krene polako prema kraju...
Laura 21.08.2014 :-*
oh pa ja sam mislila da si ti trudna vise od mene.....
evo narucena sam u srijedu ujutro...ne mogu vjerovati da se moja trudnoca stvarno privodi kraju...
Bas je proletjelo... Jos malo i grlit ces svoje zlato!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
jelda da je?? i za cas ce mi malena izrasti,a necu se ni okrenuti...
ti si pravi primjer toga... vjerojatno ti se cini ko da si jucer rodila to malo bice...a sada vec 14 mjeseci...
Evo cure moje danas sam i ja vadila te briseve i opet ta urinokultura vec san sama sebi se popela navrh glave sa tim ali hvala bogu blizi se kraj.,uglavnom nalazi ce bit gotovi za 7 do 10 dana,.i onda se opet moram javit mojoj doktorici pa me salje za bolnicu.,.,Cure moje i ono malo sta sam nocas spavala sanjala sam tako uzasan san da cjeli dan ne mogu doc k sebi uglavnom san pocinje da sam rodila svoju
malu princezu i kad su me doveli u sobu da sam sva iskrvarila i umrla
Tina super blizi nam se kraj juuuuuuupppppppiiiiiiiiiii.
Sortiraj odgovore
Najstariji