evoooo meee….joooooj kako sam samo sretna danas… uglavnom…beba prije dva tjedna-2090….beba danas-2700….
vidite kako sam ju lijepo uzgojila…moja bebolina lijepo raste i super napreduje… vjerojatno ce bit nesto manja na porodu,al rekla mi doktorica da ne brinem da cu lakse roditi…
i da…glavica joj je malo manjeg promjera,a izgleda i da je malo natisnuta… uglavnom cure moje…sve 5…
iducu srijedu mi slijedi i prvi CTG…
Tina bas mi je drago! Imala sam dobar filing, osjecala sam da ce sve biti ok! Jos malo i stize princeza!!!!!
http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
jooj hvala cure...mislim da mi ovaj dan ne moze nista pokvariti...
a sutra slijedi nova borba sa sestrom kod ginekologa...
e da...zaboravih vam napomenuti da je ova sestra kaj me jucer tak ljepo otkantala danas bila neopisivo ljubazna...za nepovjerovat... imala sam jaku vezu pa ju je malo spustilo na zemlju..hehe
Laura 21.08.2014 :-*
Tina baš mi je drago da je bebolina dobro i da si se ti smirila a ne da moraš čekati i biti napeta...što se tiče te sestre možda joj je jučer bio takav dan iako joj to nije opravdanje za takvo ponašanje, al eto žena se istresla na tebi...no mislim da si danas nakon dobrih vijestri sve to od jučer zaboravila i da sad uživaš kako si i zaslužila
svakako piper...ma primirila se ona kad sam joj ja dosla s glavnom sestrom odjela...nije joj bas bilo svejedno..hehe...
a i sutra cu se za ovu pripremit da joj odgovorim...
kaj sad ja nebi trebala ni rodit jer mi je doktor na GO i nitko ga ne stigne zamijeniti... ma prestrasno...sve cu ih ja poslozit gdje im je i mjesto ili ce u novine...
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji