joj drage moje...hvala vam od na podrsci...
evo samo vam javim da je problem rijesen...potegnuli smo veze neke u bolnici i sutra ujutro u 10 idem preko veze ne uzv... sad samo molim boga da radi ta sestra koja me je danas tako lijepo otkantala pa da me vidi da nije svemoguca i da nece sve biti odmah kako ona kaze...
veza mi je glavna sestra na odjelu ginekologije i jedva cekam da im vidim lica kad se sutra opet pojavim tamo...i danas bi ju potrazila da sam se sjetila u svom onom bijesu...
javim vam se sutra odmah kad se vratim... idem sad pod tus i jedva cekam da legnem jer me opet nesto u kicmi ulovilo i boooli me... drzite fige da je moja bebica izrasla u veeeliku curicu... pusu vam saljem...
Laura 21.08.2014 :-*
darija ne brini zbog toga...to ti je samo jedna sestra na uzv prokleta i bas je danas morala radit kad sam ja dosla...inace ju nisam dugo vec vidjela tamo... ostali su mi svi ok...
Tina drago mi je da si uspjela rijesiti problem. Drzim fige sutra i obavezno nam javi da je malicka jako jako narasla :-*
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Tina, ma ne brinem ja, samo se malo cudim.
Sretno sutra i drzim fige da je sve oke
Tina, neka si ti uspješno riješila problem...
Držim fige da danas sve dobro prođe!
Krešimir 19.08.2014. <3
Tina,drzim fige da je princezica jakooooo narasla javi nam kako je prošlo!
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Piper i mene zanima koliko se ubucila Tinina princeza... Valjda ce se javiti uskoro...
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
evoooo meee....joooooj kako sam samo sretna danas... uglavnom...beba prije dva tjedna-2090....beba danas-2700....
vidite kako sam ju lijepo uzgojila...moja bebolina lijepo raste i super napreduje... vjerojatno ce bit nesto manja na porodu,al rekla mi doktorica da ne brinem da cu lakse roditi...
i da...glavica joj je malo manjeg promjera,a izgleda i da je malo natisnuta... uglavnom cure moje...sve 5...
iducu srijedu mi slijedi i prvi CTG...
Sortiraj odgovore
Najstariji