ma nisam joj imala hrabrosti odgovoriti jer sam se samo htjela rasplakati od jada i bijesa… katastrofa…
antonio pa sta cu sad??? doktorica ce me primit tek toliko da mi uzme taj bris…a ja jos moram obavit zadnje pregled pred porod…
daj mi reci jel mi netko mora davati upotnice svaki put za ctg i eventualni pregled u bolnici???
kaj se tiče brisa uzima se između 35 i 37 tj, nije ti frka, znam da nije opravdanje ali normalno je da su živčani i svakakvi jer sad pokrivaju jedni druge, imaju svoje i tuđe pacijente ali da bi prema trudnici trebali biti obzirniji bi, pogotovo kaj si "skoro gotova" probaj se smiriti do prekosutra pa budeš sve obavila odjednom
url=https://lilypie.com]
Eh moja Tina bas sam te misla upitat kak je proslo, i sad bas citam ....sramota bas sramota je to nase zdravstvo....porazgovaraj sa muzem kaj se tice privatnika ...a kaj da ti velim neg.kako mmama kaze smiri se i bude sve ok .....vjerujem da si sad na "iglama" al velim vjerujem da bude sve dobro
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Tina, baš čitam sve od početka i stvarno se opet (po tko zna koji put) iznenađujem ponašanjem našeg medicinskog osoblja... Odi ti najbolje privatno na UZV, barem ćeš sebe malo smiriti... A što se tiče toga brisa, ne znam što bih ti rekla. Jedna moja frendica jednom nije bila zadovoljna radom svoje ginekologinje, ova ju je nešto isplašila na samom početku... Ona ti se napravila luda, javila se odmah taj dan u popodnevnim satima na odjel ginekologije i porodništva i tamo joj liječnik napravio sve što je trebalo... Ne znam, stvarno izgleda nekad moraš biti ili bezobrazan prema njima ili se praviti lud...
U svakom slučaju, mislima sam uz tebe i vjerujem da ćeš naći neko rješenje..
Krešimir 19.08.2014. <3
Draga Tina, zato ja nisam htjela ić na Bračak premda tam spadam jer bi bilo ozljeđenih i mrtvih :D Ja sam sve obavljala na Sv. Duhu i niko nije postavljal pritanja premda sam druga županija. Eh sam za privat nisam ziher al mislim da košta oko 250 kn do 300 u stubici, a za ostale neznam. Zadnji pregled pred porod tak moraju oni u bolnici napravit a ne tvoj doktor, a za to imaš vremena, nemoj se živcirat. Ak ne uzmeš muža u pon ili kad već ideš tamo u bolnicu, ak će te vozat, počni se derat na njih i prijeti novinama, odmah budu ušutili
Sortiraj odgovore
Najstariji