savjet za smirenje

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Mum of four

Broj poruka: 848

Prijavi adminu

Prestrašno,ponašaju se koda rade besplatno pa eto rade usluge....i ja bi išla privatno nebi čekala tjedan dana sigurno...ja sam se naraučivala privatno na ultrazvuk i odmah drugi dan došla na red

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Tina0208

Broj poruka: 2756

Prijavi adminu

koliko kostaju privatni ultrazvuki???

Laura 21.08.2014 :-*

antonio

Broj poruka: 1335

Prijavi adminu

Tina0208

ma nisam joj imala hrabrosti odgovoriti jer sam se samo htjela rasplakati od jada i bijesa… katastrofa…
    antonio pa sta cu sad??? doktorica ce me primit tek toliko da mi uzme taj bris…a ja jos moram obavit zadnje pregled pred porod…
    daj mi reci jel mi netko mora davati upotnice svaki put za ctg i eventualni pregled u bolnici???

draga moja morat ces naucit bit zlocesta i svakog stavit gdje mu je mjesto.Sto se tice poslje za bolnicu i ctg i sve ostalo treba ti jedna uputnica a za porod druga e tako ti je kod nas a sad kod vas neznam.

Mum of four

Broj poruka: 848

Prijavi adminu

Tina0208

koliko kostaju privatni ultrazvuki???
    ja sam platila 300 kn

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Iskrica1347

Broj poruka: 991

Prijavi adminu

Tina - baš strašno. Vjerujem da se u trenutku nisi snašla i da zato nisi odgovorila. A ja sam ista kao ti - nisam baš sklona konfrotacijama (srećom dosad mi nisu ni trebale), ali vidim da ću morati samu sebe pripremiti na takve stvari.
    Privatnici ti obično za pregled sa uzv uzmu 300 - 400 kn (ovisno i privatniku)..

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

ninika11

Broj poruka: 894

Prijavi adminu

mora ti dati uputnicu. ja sam došla kod svog i zahtjevala uputnicu za bolnicu, ngodovao je prvo al onda je dao jer sam mu rekla da mi ju mora dati i da su mi u bolnici tako rekli (nisu mi to rekli, malo sam lagala ali eto). to možeš i kod ove tražiti koja je na zamjeni.

Tina0208

Prijavi adminu

ok drage moje...pomogle ste i utjesile ste me bar malo...
    antonio nadam se da je tako i kod nas pa da ih ne vidim vise...

Broj poruka: 5449

Prijavi adminu

Jao Tina bas su grozni! Ja bi otisla svakako privatniku na uzv, ne znam za ostale ali ja sam kog Harni u zgu samo uzv platila 200 kn. Sto se tice kontrola i ctga u bolnici, ja sam morala za svaki imati uputnicu.

http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tina0208

Prijavi adminu

hjooj pa kod svakih drugacije??? moram se raspitati za te upotnice malo... ne zelim vise vidjeti te bahate sestre... zasto moj doktor bas sad mora bit na godisnjem...zastooooooo???????  

Boobie

Broj poruka: 345

Prijavi adminu

ja sam prosle godine u 5.mj kod harni platila samo uzv 300kn, ako nazoves do 13-14h i kazes da je hitno moze te primiti jos danas, mene su tako dva puta kad me hvatalo šiza... i naravno ako ti nije bitno koja je doktorica, sve su super... ja bi tak napravila na tvom mjestu, ne bi mogla cekati do ponedjeljka a da sama sebe ne pojedem...

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.