ma nisam joj imala hrabrosti odgovoriti jer sam se samo htjela rasplakati od jada i bijesa… katastrofa…
antonio pa sta cu sad??? doktorica ce me primit tek toliko da mi uzme taj bris…a ja jos moram obavit zadnje pregled pred porod…
daj mi reci jel mi netko mora davati upotnice svaki put za ctg i eventualni pregled u bolnici???
draga moja morat ces naucit bit zlocesta i svakog stavit gdje mu je mjesto.Sto se tice poslje za bolnicu i ctg i sve ostalo treba ti jedna uputnica a za porod druga e tako ti je kod nas a sad kod vas neznam.
Tina - baš strašno. Vjerujem da se u trenutku nisi snašla i da zato nisi odgovorila. A ja sam ista kao ti - nisam baš sklona konfrotacijama (srećom dosad mi nisu ni trebale), ali vidim da ću morati samu sebe pripremiti na takve stvari.
Privatnici ti obično za pregled sa uzv uzmu 300 - 400 kn (ovisno i privatniku)..
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
ja sam prosle godine u 5.mj kod harni platila samo uzv 300kn, ako nazoves do 13-14h i kazes da je hitno moze te primiti jos danas, mene su tako dva puta kad me hvatalo šiza... i naravno ako ti nije bitno koja je doktorica, sve su super... ja bi tak napravila na tvom mjestu, ne bi mogla cekati do ponedjeljka a da sama sebe ne pojedem...
Sortiraj odgovore
Najstariji