Rodiliste u puli

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jojo
    28. Travanj 2018. 20:55

Mi smo nakon  10 dana vec bili u setnji al tada je bilo ljeto. 

-Tea-
    28. Travanj 2018. 22:54

Lory☆

Mamice kada ste prvi put isle s bebom u setnju? Jeste cekale da prode mjesec dana? 🤔

Ja nisam cekala toliko. Oba sina su zimske bebe (veljaca)  i nakon desetak dana kad nije billo vjetra i pokazalo se malo sunca odmah smo bili vani. Ja sam se odlicno osjecala vec dan nakon poroda tako da nije bilo problema! :)

url=https://lilypie.com]

• Lil
    20. Lipanj 2018. 12:37

Na koji broj se u Puli naruciti za ultrazvuk? 376-609 se nitko ne javlja..
    Hvala

20. Lipanj 2018. 17:16

Lil

Na koji broj se u Puli naruciti za ultrazvuk? 376-609 se nitko ne javlja..
    Hvala

Naručivanje je između 13-14h.

22. Lipanj 2018. 11:15

Curke ajmo malo osvježiti ovu temu za sve nas koje ćemo roditi u Puli uskoro!!! 

ami25
    24. Lipanj 2018. 16:52

Bok Lea ja imam termin 20.8 planiram roditi u ob Pula, ti? 😊

💙Bartol💙

24. Lipanj 2018. 17:20

Hej!! Ja imam termin 19.10 tek.. no trenutno ležim na 4 katu :-( jesi bila već na tečaju ili tek ideš?

ami25
    24. Lipanj 2018. 17:27

Sto je bilo? 😥😑 Bili smo ja i m na tecaju upravo zavrsili al smo bili na dom zdravlja jer su mi rekli da tamo bolje objasne sve patronažne i bilo je super, al mislim da 7 i 8 mj ih nema. 

💙Bartol💙

24. Lipanj 2018. 18:02

A super, ja idem u bolnicu na tečaj 5.7 tek..
    A jaka bol u križima i ledjima sutra ujutro u viziti će mi reci kakvi su nalazi iako se sestri čini da je sve ok po onome sto vidi.

ami25
    24. Lipanj 2018. 18:16

Znat ces mi reci onda kako je bilo u bolnici. Joj drzim fige da sve bude ok 🤞🤞kako ti je tamo po tim vrucinama? Sta mogu biti lazni trudovi? 

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.