Rodiliste u puli

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jojo
    16. Travanj 2018. 19:20

Pozdrav..bila sam na pregledu kad mi je.bio termin I isla sam kuci,jer nisam imala ni trudove ni nista jedino sto sam.onda za dva dana opet morala doci na pregled. :)

• Jojo
    16. Travanj 2018. 19:21

Lory☆

Pozdrav mamice ima koja od vas da je dosla na pregled kada joj je termin i dali su vas onda ostavili ako niste imali trudove ili su vas vracali doma :)

Pozdrav..bila sam na pregledu kad mi je.bio termin I isla sam kuci,jer nisam imala ni trudove ni nista jedino sto sam.onda za dva dana opet morala doci na pregled. :)

• Lory☆
    16. Travanj 2018. 19:32

Ajmee a jeste iz Pule ili? Koliko ste prenjeli jesu sami trudovi krenuli ili? I jeste bili otvoreni na termin?

• Lory☆
    16. Travanj 2018. 19:39

Jojo

Lory☆

Pozdrav mamice ima koja od vas da je dosla na pregled kada joj je termin i dali su vas onda ostavili ako niste imali trudove ili su vas vracali doma :)

Ajmee a jeste iz Pule ili? Koliko ste prenjeli jesu sami trudovi krenuli ili? I jeste bili otvoreni na termin?

• Jojo
    16. Travanj 2018. 20:53

Lory☆

Jojo

Lory☆

Da,da iz Pule sam :) prenjela sam 10dana..2tj prije termina sam bila jako malo otvorena,vrh prsta..nakon termina isla jos na 2/3 pregleda I onda sam bila hospitalizirana u bolnici. Nisam imala svohje trudove..isla na drip..to je bilo prosle godine. :)

• Jojo
    16. Travanj 2018. 20:57

Al sve se moze promijeniti preko noci,tako da se ne btinete :)

• Lory☆
    16. Travanj 2018. 21:48

Jojo

Joj ja sam sad 2 dana pred termin ali bojim se da trudovi nece krenuti a vec sam sva zivcana i sve me boli, ne mogu hodati uzas, a otvorena sam sako 3cm i imam zakazan pregled na termin, a nisam iz Pule i vec mi je dosta toga vozanja do Pule 90km pa se nadam da se krenit trudovi za 2 dana haha 🤔😣

• Jojo
    16. Travanj 2018. 22:01

Lory☆

Jojo

Joj ja sam sad 2 dana pred termin ali bojim se da trudovi nece krenuti a vec sam sva zivcana i sve me boli, ne mogu hodati uzas, a otvorena sam sako 3cm i imam zakazan pregled na termin, a nisam iz Pule i vec mi je dosta toga vozanja do Pule 90km pa se nadam da se krenit trudovi za 2 dana haha 🤔😣

Samo hrabro..nadam se da ce dobiti trudove I da ce vam.porod proci sto bezbolnije..nije da je moj bio los..ali nisam imala svoje trudove itd pa na kraju carski mozda drugi put bude bolje. Heheh. :) sretno

• Lory☆
    16. Travanj 2018. 22:24

Jojo

Lory☆

Jojo

Samo hrabro..nadam se da ce dobiti trudove I da ce vam.porod proci sto bezbolnije..nije da je moj bio los..ali nisam imala svoje trudove itd pa na kraju carski mozda drugi put bude bolje. Heheh. :) sretno

Toga se i ja bojim da necu imat svoje pa onda cekaj dok ne spomenu inducirani, a to iscekivanje pred kraj je najgore hehe hvala puno i sigurna sam da ce drugi put i vama biti lakse hehe 💞

• Jojo
    16. Travanj 2018. 22:44

Lory☆

Jojo

Lory☆

Jojo

Toga se i ja bojim da necu imat svoje pa onda cekaj dok ne spomenu inducirani, a to iscekivanje pred kraj je najgore hehe hvala puno i sigurna sam da ce drugi put i vama biti lakse hehe 💞

Hehe..samo se opustite I kakogod da prodje porod imat cete najvece bogastvo u rukama. Neka vam je sa srecom. Pa kad stignete javite se hehe kako je proslo :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.