Rodiliste u puli

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tea1990
    09. Kolovoz 2018. 14:16

Ja ssm imala 2 spavacice i dobro da sam ih uzela jer kad sam dosla u sobu su mi rekli da ih nemaju vise da stavim svoju. Tako da treba svakako imati u rezervi.

Za bebu trebaju vlazne,krema,pelene.
    A za mamu za tusiranje,japanke/slape svakako jer ono kupatilo je katastrofa da ti se zivot zgadi. Ja sam jedva cekala se istusirati ali kad sam ono vidjela majko mila!

Sretno! :)

ami25
    09. Kolovoz 2018. 15:01

Tea hvala  Cijelo vrijeme mislim da cu nesto zaboravit, al donijet ce mi ako bas nesto bude falilo  Da na 4 katu su koma uvijeti al zazmiris pa se stusiras ne znam kako je u rodilistu 

💙Bartol💙

Sarita_00
    09. Kolovoz 2018. 18:48

Na 4. katu nisam stigla do tusa, a na 2. (jel jesu uopce babinjace 2. kat?) sam uletila u jedan i bio je u dobrom stanju. Nije sad bio nesto ekskulzivno, ali je bio cist. Jedino sto ih je hrpa bila izvan uporabe. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

ami25
    09. Kolovoz 2018. 19:15

Sarita mislim da je 3 kat babinjače, a nisam ni ja sigurna  al zar nema wc svaka soba posebno. Kad sam isla frendicu posjetit bila je u sobi s jos jednom curom i imale su unutra svoj wc, ili sam ja nesto krivo skuzila, hmm

💙Bartol💙

Sarita_00
    09. Kolovoz 2018. 20:28

Eto, nemam pojma ni koji je kat 😂😂 
    Kod mene je wc bio na 2 sobe, isto kak je na 4. katu. Ali mislim da ima i soba gdje je unutra wc. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

ami25
    10. Kolovoz 2018. 16:05

Aaa dobro je znati 😊 Ma kamo god zapadnem sve je to slicno, izdrzat ce se. Evo ipak danas provjerila na pregledu 3 kat rodiliste 2 kat je orl i 4 patologija, to je to znači. 

💙Bartol💙

• tea1990
    10. Kolovoz 2018. 16:59

Ma prezivi se ta 3 dana... najmanje na sta mislis je kakav je wc vjeruj mi. 😁
    Zadnji dan kad trebas kuci ti je kao cijela vjecnost haha. A onda kad dodes kuci i udes u svoj stan na sve zaboravis.

Sarita_00
    12. Kolovoz 2018. 17:17

tea1990

Ma prezivi se ta 3 dana… najmanje na sta mislis je kakav je wc vjeruj mi. 😁
    Zadnji dan kad trebas kuci ti je kao cijela vjecnost haha. A onda kad dodes kuci i udes u svoj stan na sve zaboravis.

Meni je bogme najveca briga bila kako otic na wc dok mi je beba u sobi 🙈 Bila sam sama u sobi i nisam ju imala kome ostaviti. A tusiranje je bilo brzinsko ono jedno jutro kad su nju odnjeli na kupanje. Taman u tusu skinula spavacicu kad cujem da je vizita u toj sobi kraj koje je bio tus (kraj moje nije radio). U 3 min sam bila natrag u sobu. Na kraju sam jos i doruckovat stigla dok su dosli 😂 Vidjeli da sjedim, pitali kako sam i otisli dalje 😂

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• ian1910
    22. Kolovoz 2018. 18:26

Cure iz Pule koje su nedavno rodile napišite koji osvrt za nas buduće mame 

ami25
    22. Kolovoz 2018. 18:37

Ian kad je termin? 

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.