Rodiliste u puli

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jojo
    20. Travanj 2018. 20:06

Cestitke!!! Neka.je sa srecom I super da ste imala dobar porod. Sve najbolje. :)

• Lory☆
    22. Travanj 2018. 11:37

Drage mamice jeste se susrele s novorođenačkim pristicima? 

-Tea-
    22. Travanj 2018. 13:28

Lory☆

Drage mamice jeste se susrele s novorođenačkim pristicima?

Da da, nebrini, dođu i odu bez tretiranja nikakvim preparatima. Neki budu samo dan, a nrkima treba malo duze da nestanu. Samo ne dirati i ne se brinuti. To se bebac cisti od majcinih hormona.

url=https://lilypie.com]

• Jojo
    22. Travanj 2018. 23:00

Kao sto je Tea rekla samo ce to proc..bez brige :)

Sarita_00
    24. Travanj 2018. 16:04

Znaci, mi koje nismo iz Pule idemo tek na termin u TA? Nakon koliko spomenu indukciju? Imam jos 3 tjedna, a vec sad mi je tesko i htjela bi da se sto prije pokrene samo... 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

-Tea-
    24. Travanj 2018. 17:17

Sarita_00

Znaci, mi koje nismo iz Pule idemo tek na termin u TA? Nakon koliko spomenu indukciju? Imam jos 3 tjedna, a vec sad mi je tesko i htjela bi da se sto prije pokrene samo…

Ja ne zivim u Puli, a u TA sam krenula na kontrole u 38-om tjednu. I tako u obe trudnoce.

Sarita_00
    24. Travanj 2018. 19:06

Tea0801

Sarita_00

Znaci, mi koje nismo iz Pule idemo tek na termin u TA? Nakon koliko spomenu indukciju? Imam jos 3 tjedna, a vec sad mi je tesko i htjela bi da se sto prije pokrene samo…

Ja ne zivim u Puli, a u TA sam krenula na kontrole u 38-om tjednu. I tako u obe trudnoce.

Doktorica mi je rekla da se nakon sutrasnjeg pregleda vidimo svaki tjedan, a i od par njih sam cula da ne idemo u Pulu do kraja. Pa zato ne znam... Vidjeti cu sutra. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

-Tea-
    24. Travanj 2018. 19:32

Sarita_00

Tea0801

Sarita_00

Doktorica mi je rekla da se nakon sutrasnjeg pregleda vidimo svaki tjedan, a i od par njih sam cula da ne idemo u Pulu do kraja. Pa zato ne znam… Vidjeti cu sutra.

Ja sam isla sa tocno 38, pa za 10 dana, pa za 7 dana. A kad se pređe termin, svaka 2 dana.

• Jojo
    24. Travanj 2018. 21:34

Meni je napravljena indukcija nakon sto sam prosla termin od 10. Od termina do indukcije sam bila svaka dva dana na pregledu.

• Lory☆
    28. Travanj 2018. 19:27

Mamice kada ste prvi put isle s bebom u setnju? Jeste cekale da prode mjesec dana? 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.