Rodiliste u puli

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Lipanj 2018. 18:22

Ma nije toplo, sad bas čekam dečka da mi donese čarape i majicu ledara je neka... 
    ja sam na 4.katu od jutra je ista sestra koja je bas super i šta god ti treba tu je. Govori stalno da joj kažem čim boli da ne patim. Hvala Bogu nisu puno trudovi toga sam se i bojala, beba je ok očito sam se nahladila ili nešto posto očito bakterija nije. 

ami25
    24. Lipanj 2018. 20:55

Super, nadam se da ce bit sve ok i da ces brzo kući😊 

💙Bartol💙

Sarita_00
    02. Srpanj 2018. 00:32

Pozdrav! 
    Evo da ukratko kazem svoje iskustvo... 
    24.5. dosla na pregled, ravno 41tt. Doktor me odluci ostaviti jer je procjena da je beba 3900, ima jos puno plodne vode i sutradan inducirani. Isti dan predvecer krecu moji trudovi. Sestri u viziti govorim da imam trudove, obavimo ctg i nakon toga pregled. Pomakla sam se sa 2 na 2,5 cm. Salju me natrag u sobu neka pokusam odmoriti. U radaonu me nece slati dok ne bude potrebe za to, bolje da skupljam snagu. U 6 dolazi sestra, nek se presvucem i da idem u radaonu. Obavljam klistir i tusiranje, to traje dugo zbog trudova koji su vec jako bolni. Oko 7 sam u boxu. Kazu mi da se popnem na stol i kako sam zakoracila iscuri voda po podu, vodenjak je pukao oko 5. Ostavljaju me samu do 7:45 kad dolazi doktor, pregleda me i kaze da je to vec 9 cm. Na to stize primalja koja je skroz bila sa mnom. Bila je divna. Zao mi je sto nisam uspjela vidjeti ime. Ubrzo krece nagon za tiskanje. Ona mi tu govori kako da se namjestim, kako da disem, dodaje mi vodu. Uskoro trudovi popustaju i krece izgon. Dali mi malo dripa i za 5 min stigla moja cura. Bila ih je hrpa oko nas. Nakon kojih 15ak min je dosao muz, nisu ga pustili do mene, ali su mu odnijeli bebu i dali da ju drzi kratko, pa ga poslali da dode za nekuih 2 sata. Mi smo lezale u boxu, ona je odmah sisala. U tih 2 sata nitko nije dosao obici nas. 
    Na odjelu su bili ok. Za dojenje me nisu nista pitali, znala sam ono sto su mi pokazali u boxu. U sobi su nas obisli povremeno, tek toliko da vide jel sve ok. 
    Nakon svega ovoga, uopce me nije strah drugog poroda. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

ami25
    02. Srpanj 2018. 10:30

Sarita hvala sta si podjelila iskustvo, ja upravo sam hospitalizirana u ob Pula i znam da su doktori super. Tko ti je bio na porodu od babica i doktora? 

💙Bartol💙

02. Srpanj 2018. 12:49

Ami sretno sto je bilo???? Ako si na 4 katu sve sestre su prva liga

ami25
    02. Srpanj 2018. 13:23

Lea jesam tu sam:) imala sam automobilsku nesrecu al hvala bogu dobro smo i ja i beba sad smo tu na promatranju. Sestre su stvarno odlicne i doktori pazljivi

💙Bartol💙

barbs
    02. Srpanj 2018. 13:38

Ja sam imala tu nesrecu da me nisu naucile u boxu kako malog stavljat na cicu, ali nema veze... Svakako su svi bili dobri... Sarita, je l bila crnokosa primalja??

02. Srpanj 2018. 14:35

Ami čuvajte se! U sigurnim ste rukama svi su vrlo pedantni!!!! 

Sarita_00
    02. Srpanj 2018. 15:29

Najprije mi je došao dr. Bilankov, kasnije je došla doktorica, ne znam koja jer se nisam susrela s njom prije. Na kraju su bile ta doktorica i doktorica Đurić. Đurić me na kraju šivala. A primalja je bila crnokosa, malo starija. Prvo mi je bila jedna mlada, komentirali su da se tek vratila s porodiljnog. Ona mi je bila ok za to malo koliko je bila tamo. Ali kako je bila smjena, svi su se izmijenjali. 
    Ami pratim na Ljetnim bebama, nadam se da će sve biti u redu s bebom. 😘
    Barbs ja sam tad bila jedina u rađaoni, bio početak smjene, pa su valda bili raspoloženi za pomoći. A kasnije sam čula da sam bila i jedina u rađaoni taj dan. 
    Na odjelu babinjača me nisu baš nešto oduševili. Kako mi je to prvo dijete, nadala sam se da će mi bar nešto pomoći ili pokazati. Lara je prvu noć jako plakala i jedna sestra je došla, bacila pogled na nju i rekla da može biti svašta, okrenula se i otišla. Drugi dan je došla druga sestra i rekla što da probam da se smiri. U to malo koliko sam bila tamo, sestre su mi došle možda 10 puta. Sve u svemu je bilo ok, ne mogu se nešto žaliti. 
    E da, imala sam redovito golubove u sobi, obavezno nakon jela 😂

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

ami25
    02. Srpanj 2018. 20:25

Da dr Bilankov me zaprimio na pocetku jako drag, dobar i cula sam dosta pohvala za njega. Ma vidim da ti je porod bio super tako da se nadam da bude i meni barem priblizno slicno 😁 Jedino su im porcije hrane u bolnici male pa bi ubrzo postala gladna 😂 Ne znam kako ce biti jos uz dojenje, jesu tebi Sarita nosili dodatno hrane? Jel se smije uopce unosit na 3 kat u rodiliste? 

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.