19.10 službeno ali mislim puno prije zbog veličine bebaca! Na kontroli smo svakih 10 dana!
Tebi????
Malo sam izvan teme...
Zanima me u kojem tjednu u puli počinju pregledi u trudnickoj ambulanti a da se radi o urednoj trudnoći? I svakih koliko dana/tjedana se naručuje?
Malo sam izvan teme…
Zanima me u kojem tjednu u puli počinju pregledi u trudnickoj ambulanti a da se radi o urednoj trudnoći? I svakih koliko dana/tjedana se naručuje?
Hej ja sam ti se sada narucila zadnji pregled kod gin mi je bio u 36+5
I rekla mi je da se za nekih cca 10 dana naručim u puli danas sam se naručila i me naručila 5.9 na prvi CTG i UZ...
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Ja sam do termina isla kod svoje doktorice (u Porecu), a nakon tog sam isla u trudnicku ambulantu svaki treci dan.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Šta se u Puli mora nositi za bebu? Samo pelene???
Ja sam rodila u 2.mjesecu i nisu pitali nista... Presvlacili su ih 3 puta na dan sa svojim pelenama,paramicama i kremom... Kazu da se uzme za svaki slucaj ako im ponestane... Ja sam im pustila sta mi je ostalo jer sam malog presvlacila sa svojim potrepstinama sama između tih njihovih termina za presvlacenje. Eto, tako je bilo pred pola godine.
url=https://lilypie.com]
Šta se u Puli mora nositi za bebu? Samo pelene???
U 5.mjesecu su trebale samo pelene. Znam da me trazila pelenu jednom kada je dosla presvuci i kada smo isle na pregled kod pedijatrice pred odlazak kuci.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji