Tea1990, gdje si u Kopru kupovala trudnicku odjecu? U tusu ili bas u gradu negdje?
Jesi u kopru ili u italiji kupovala i stvari za bebu? Imas preporuke ducana?
Tea1990, gdje si u Kopru kupovala trudnicku odjecu? U tusu ili bas u gradu negdje?
Jesi u kopru ili u italiji kupovala i stvari za bebu? Imas preporuke ducana?
U Kopru sam u tusu kupovala po ducanima...a za bebu sam kupila apsolutno sve tu u Puli...od kolica...kreveta (Magic Baby) do robice.
Imaju odlican izbor...a ako nesto nema u ducanu nego na internetu, povuku u trgovinu.
Tea, hvala, ici cu pogledati kad za to dodje vrijeme :) Otvorila se i Bubamara, blizu kafica Sydney.
Cure ima koja od vas da je Belci pratio trudnoću i jeste li zadovoljne s njim?
ejla meni se izmjenjivao on i Markanović..On me prije par godina i operirao i imam samo riječi hvale za njega. Veoma ljubazan i pristupačan doktor
Pozdrav mame..rodila sam prije 9mj na hitan carski rez..pa me zanima dal je iduci porod isto carski ili postoji sansa za prirodni..bila sam prenjela 10dana,dobila sam drip pa onda carski.
Pozdrav mame..rodila sam prije 9mj na hitan carski rez..pa me zanima dal je iduci porod isto carski ili postoji sansa za prirodni..bila sam prenjela 10dana,dobila sam drip pa onda carski.
Koliko ja znam, da bi to bilo moguće, razlika između poroda trebala bi biti barem 2 godine zbog rizika od pucanja ožiljka ili maternice.
Koliko ja znam, da bi to bilo moguće, razlika između poroda trebala bi biti barem 2 godine zbogrizika od pucanja ožiljka ili maternice.
Hvala na odg :)
Pozdrav mamice ima koja od vas da je dosla na pregled kada joj je termin i dali su vas onda ostavili ako niste imali trudove ili su vas vracali doma :)
Sortiraj odgovore
Najstariji