On je meni bio na jednom pregledu u TA i uopce mi se nije svidio. A svi ga hvale da je super. Duze je trajalo skidanje nego pregled, nit mi je sto rekao nit je odgovorio na moja pitanja. Izasla sam totalno pogubljena. Cijelim putem do kuce sam plakala. Bilo mi je vec dosta svega jer sam vec bila presla termin. Sve info sam saznala iz nalaza. Drugi put mi je bio dr. Grdinic koji mi je bio puno pristupacniji. On me i ostavio u bolnici.
Sto se hrane tice, meni je bilo dosta. Iako sam ja ko beba, jedem svaka 2 sata 😂😂 Ali drzalo me sitom od obroka do obroka. Muz mi je donio jos hrane jer sam se ja bojala da ce mi bit malo. Nitko nije nista ni pitao ni rekao...
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Grdinic mi je bio jucer u viziti, a Bilankov na pocetku kad sam imala krvarenje pa me bas smirio i popricao samnom i ohrabrio i bas ostavio dobar dojam, a kumu i frendicu je porodio oba dvije ga hvale, a svako ima svoj neki dojam o lijecniku, al mislim da su svi tamo strucni i nema agresivnih s uzasnim komentarima kao sta znam cut. 🙏Super, mislim da ce i meni trebat dohrana neka sa strane pa da znam 😂😂😂😂
💙Bartol💙
Pozdrav.
Jel ima koja da treba rodit u 11mj?
Meni termin 7.11. Drugo dijete :-)
Bok cure koje su nedavno rodile u ob Pula, sto vam je trebalo sto ne, cujem od svih neke druge price nisam ni ja vise sigurna Sarita ti si mi najsvjezija
💙Bartol💙
Za bebu ti trebaju pelene, krema i vlazne maramice. Dodu oni presvuci, ali to je svega tri puta. Par puta su imali pelene, a par puta me trazila. Znam i da je trazila pelenu kad smo bile na pregledu prije otpustanja. I naravno, odjeca za van.
Ti spavacicu za radaonu dobijes. E sad, oni su meni rekli da mogu trazit cistu, al meni je tek drugi dan trebala cista, a nikog ni na vidiku i ja obukla svoju. Zena sto je rodila dan prije mene me pitala kako to da sam smjela svoju obuci, da njoj nisu dali. Meni nitko nije nista rekao zasto nisam u njihovoj spavacici.
Ponesi si wc papira, njega nije bilo na odjelu. Papirnatih rucnika mislim da cak i je bilo, nisam sasvim sigurna. I sapuna nije bilo u sobi.
Uzmes si za higijenu ono sto ti treba: rucnike, gel za tusiranje, pastu za zube, cetkicu... Neke japanke za tusiranje. Nije sad neki luksuz sto se opremljenosti tice, ali je uredno. Recimo, casu si neku uzmi ako neces piti iz boce.
Ako te jos sto zanima samo pitaj 🙂 Ne mogu se ni ja sad svega sjetiti.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
E da, ulosci i gacice. Oni ti daju nakon poroda svoje. A za dalje imas svoje.
Najjednostavnije da si u jednu vrecicu ili ruksak pripremis samo sto ti treba za tusiranje prije radaone, a sve ostalo mozes u kofer. I vodu si pripremi svakako. Kofer mozes ponijeti u radaonu, spreme ga oni u ormar, a moze ti ga netko i donijeti kasnije.
Kak sam ja rodila u 9:15, iz radaone su me tek oko podne preselili na odjel. Muza su pustili da ide sa mnom od radaone do odjela i onda su ga otpravili nek dode kad su posjete. S tim da nije bio sa mnom na porodu, dosao 5 min nakon sto sam rodila.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Da to za pelene i bebu znam i to budem uzela, gledam za spavacice da li bi bilo ok da uzmem 2 svoje jer mi se neda jos kupovati posto inace to ne nosim, a ako bas bude trebalo da li bi mi oni dali da pitam? Joj da sapun i wc papir sam vec spremila i japanke za tusiranje jer znam da toga nema. Kako je islo s dojenjem odmah? Da li dopustaju izdajalicu pa hranjenje na bocu za svaki slucaj ako ne ide, i kakve su s tim, da li pokazu sta ?
💙Bartol💙
Ovo za izdajanje nemam pojma, ali mislim da ce ti biti tesko ista izdojiti dok ne krene mlijeko kako treba, tako da je bolje da beba sisa. Ako nema mlijeka uopce i vidis da je beba gladna, mozes traziti da daju ad.
Meni je samo primalja u boxu pokazala kako da ju natjeram da uhvati bradavicu i nakon tog sam se sama snasla. Kasnije na odjelu mi vise nitko nije pokazivao. Pitali me jesu kako ide dojenje, a kako nisam imala problema nije bilo ni potrebe da mi sta pokazuju.
Na odjelu je bila jedna sestra koja mi je bila super, mladja, crnu kosu ima i naocale. A bila je i jedna koja me nije bas odusevila. Jedino sto nisam sigurna kak je ta izgledala jer mi je dosla usred noci, a ja nisam imala naocale 😂 Mislim da je isto bila nesto mladja i plava. Odmah prvu noc mi je Lara plakala i nikako ju nisam mogla umirit, pa je ona dosla i samo rekla da moze bit svasta zasto place i otisla. Ostale su bile ok.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Za spavacicu su mi rekli samo nek kazem ako mi bude trebala, al meni se nije dalo lovit ih, pa sam samo uzela svoju. Nisam ni ja tip za spavacice, ali ove su mi dobro dosle i kod kuce. Imala sam dvije pripremljene i jos uvijek ih nosim. Imala sam tu njihovu prvi dan, drugi dan sam se presvukla u svoju, a treci dan sam vec isla kuci, tak da mi nije vise ni trebalo.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Mislim da dozvoljavaju izdajanje pumpicom pa da date bebi to mlijeko na bocu, jer meni su to rekli da radim pošto nikako nisam uspjevala bebi dat bradavicu u usta, e sad to je bilo prije skoro 5god pa ne znam ako još uvijek to vrijedi.
Sortiraj odgovore
Najstariji