Rodiliste u puli

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aria
    18. Travanj 2018. 04:13

Ja sam bila presla termin 10 dana.Isla sam svaka 3 dana na pregled.Treci pregled me ostavili i zakazali mi sutra dan ujutro inducirani.Ali tu noc mi puko vodenjak i dobila trudove. 

• Lory☆
    19. Travanj 2018. 17:03

Meni je jucer bio termin ali jos se nista ne dogada, otvorila sam se samo 3cm :/ 

• Jojo
    19. Travanj 2018. 21:25

Samo pomalo,brzo ce to sve. :)

• Lory☆
    20. Travanj 2018. 03:17

Evo curke da vam javim da sam rodila 19.4 u 23:49 sve je super brzo proslo, je bilo bolno u trudovima ali za  sat vremena sam vec imala svoju princezu u rukama tesku 3300 i dugu 50cm, svima zelimo brz porod kao nas 😊❤

-Tea-
    20. Travanj 2018. 06:45

Lory☆

Evo curke da vam javim da sam rodila 19.4 u 23:49 sve je super brzo proslo, je bilo bolno u trudovima ali za sat vremena sam vec imala svoju princezu u rukama tesku 3300 i dugu 50cm, svima zelimo brz porod kao nas 😊❤

Ceatitke na prinovi!!!! Zelimo joj puuuno zdravlja i srece!! A mami brz oporavak! Odlicno da je porod bio brz! :)

url=https://lilypie.com]

ami25
    20. Travanj 2018. 08:58

Čestitke Lory Tko ti je bio od babica i doktora?  Kakvi su? 

💙Bartol💙

• Lory☆
    20. Travanj 2018. 10:31

Hvala ❤ babica Estera i jos neka mlada neznam kako se zove, a doktor mi je doso stavit samo taj 1 sav jer je bila guzva dolje i dok je on doso ja sam vec rodila hehe jos je zezo kud sam pozurila jer ni 1h nisam bila u radaoni,  neznam kako se tocno zove onaj mladi s nausnicom nesto sa b

• Lory☆
    20. Travanj 2018. 10:34

Ali stvarno sve pohvale za osoblje  u radaoni bili su jako ljubazni 🙂

ami25
    20. Travanj 2018. 16:25

Mozda Bilankov? Ma glavno da je sve prošlo ok;) super bas mi je drago čuti pozitivna iskustva. Još gledam oko 17 si komentirala da još ništa i isti dan rodila

💙Bartol💙

-Tea-
    20. Travanj 2018. 16:45

Lory☆

Hvala ❤ babica Estera i jos neka mlada neznam kako se zove, a doktor mi je doso stavit samo taj 1 sav jer je bila guzva dolje i dok je on doso ja sam vec rodila hehe jos je zezo kud sam pozurila jer ni 1h nisam bila u radaoni, neznam kako se tocno zove onaj mladi s nausnicom nesto sa b

aaaa, to je Dino Bečić. Meni najjaci od svih doktora tamo!! :) Mene porodio prvi put. Samo pihvale za njega!!!! :) :) :)

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.