Ljubicica kako se osjecas kada ides na prvi UZ KOJA SI sedmica ti trenutno? Imas li kakve simptomeDanas 5 tj.Joj idem iduci tj na ultrazvuk,tlak mi je 140/80,pratim ga,to je jedini simptom,mucnina se nadam da necu imati iako sam u prvoj trudnoci povracala 5 mj.Kako si ti?Dobro sa za sada ja sa 4+5 danas.. bila sa na pregledu ranije zbog prethodnog spotanog pa sam dobila utrogestan…sledeci pregled 15.3 pa vidjet cemo… mucnine sada nemam cak i bas mogu jestii dostaMeni u prvoj trudnoci srce kada je pocelo kucati tada i mucnine sa 5,5 tj
Znaci tebi je druga bebica bas supeerr, ja idem na sledeci kada budem 5+6 inace imaju dobar UZ. Pa je rekla da bi se tada trebali vidjeti otkucaji...bas imam neki strah jer sam skoro imala spontani :/
url=https://lilypie.com]
Ljubicica kako se osjecas kada ides na prvi UZ KOJA SI sedmica ti trenutno? Imas li kakve simptomeDanas 5 tj.Joj idem iduci tj na ultrazvuk,tlak mi je 140/80,pratim ga,to je jedini simptom,mucnina se nadam da necu imati iako sam u prvoj trudnoci povracala 5 mj.Kako si ti?Dobro sa za sada ja sa 4+5 danas.. bila sa na pregledu ranije zbog prethodnog spotanog pa sam dobila utrogestan…sledeci pregled 15.3 pa vidjet cemo… mucnine sada nemam cak i bas mogu jestii dostaMeni u prvoj trudnoci srce kada je pocelo kucati tada i mucnine sa 5,5 tj
Znaci tebi je druga bebica bas supeerr, ja idem na sledeci kada budem 5+6 inace imaju dobar UZ. Pa je rekla da bi se tada trebali vidjeti otkucaji…bas imam neki strah jer sam skoro imala spontani :/
Ma hoce,mora!Evo jutros se ustala i neka blaga mucnina,pojedem kruh sa margarinom i medom kad nisam povratila🙄nadam se da nece biti mucnina
Pozdrav drage dame, Ako neka moze da mi pomogne i da mi kaze da li je ovo moguce, tj, kolike su sanse za to.. Zadnju menstruaciju sam imala od 10 januara, trajala je 6 dana.. Naredna menstruacija mi nije dosla, uradila sam jedan test popodnevnim urinom, bio je negativan, dva dana kasnije sam uradila jos jedan test( druge marke) i on je takodje bio negativan.. Za svaki slucaj sam otisla ginekologu da vidim u cemu je problem posto menstruacija kasni a testovi negativni.. On mi dao da uradim jos jedan testic koji je bio negativan, pregledao me i reko da uradim neke analize jer je video dve male ciste na jajniku.. Ja jos uvek cekam termin za te analize, ali od prosle subote osecam gadljivost prema hrani, posebno prema mesu, cak i kad pomislim na meso meni se povraca.. Na nagovor moje svekrve uradila sam jos jedan test jutros, ClearBlue test koji pokazuje i nedelju trudnoce. On je bio pozitivan.. Zanima me da li je moguce da je bilo prerano pa su ona tri testa pokazala negativno ili sta je u pitanju. inace cekam ponedeljak da zakazem termin kod ginekologa i vidim da li je trudnoca stvarno u pitanju.. Izvinite na predug post i hvala vam unapred..
Pozdrav drage dame, Ako neka moze da mi pomogne i da mi kaze da li je ovo moguce, tj, kolike su sanse za to.. Zadnju menstruaciju sam imala od 10 januara, trajala je 6 dana.. Naredna menstruacija mi nije dosla, uradila sam jedan test popodnevnim urinom, bio je negativan, dva dana kasnije sam uradila jos jedan test( druge marke) i on je takodje bio negativan.. Za svaki slucaj sam otisla ginekologu da vidim u cemu je problem posto menstruacija kasni a testovi negativni.. On mi dao da uradim jos jedan testic koji je bio negativan, pregledao me i reko da uradim neke analize jer je video dve male ciste na jajniku.. Ja jos uvek cekam termin za te analize, ali od prosle subote osecam gadljivost prema hrani, posebno prema mesu, cak i kad pomislim na meso meni se povraca.. Na nagovor moje svekrve uradila sam jos jedan test jutros, ClearBlue test koji pokazuje i nedelju trudnoce. On je bio pozitivan.. Zanima me da li je moguce da je bilo prerano pa su ona tri testa pokazala negativno ili sta je u pitanju. inace cekam ponedeljak da zakazem termin kod ginekologa i vidim da li je trudnoca stvarno u pitanju.. Izvinite na predug post i hvala vam unapred..
U ovakvim slucajevima kad je beta preselila,tj trudnoca od nekoliko tjedana testovi pokazu neg. Imas na forumima i negdje na Google sam nasla tu temu,,,,trudna si i sretno ti.😍
Ma to je pozitivno😁
Pozdrav drage dame, Ako neka moze da mi pomogne i da mi kaze da li je ovo moguce, tj, kolike su sanse za to.. Zadnju menstruaciju sam imala od 10 januara, trajala je 6 dana.. Naredna menstruacija mi nije dosla, uradila sam jedan test popodnevnim urinom, bio je negativan, dva dana kasnije sam uradila jos jedan test( druge marke) i on je takodje bio negativan.. Za svaki slucaj sam otisla ginekologu da vidim u cemu je problem posto menstruacija kasni a testovi negativni.. On mi dao da uradim jos jedan testic koji je bio negativan, pregledao me i reko da uradim neke analize jer je video dve male ciste na jajniku.. Ja jos uvek cekam termin za te analize, ali od prosle subote osecam gadljivost prema hrani, posebno prema mesu, cak i kad pomislim na meso meni se povraca.. Na nagovor moje svekrve uradila sam jos jedan test jutros, ClearBlue test koji pokazuje i nedelju trudnoce. On je bio pozitivan.. Zanima me da li je moguce da je bilo prerano pa su ona tri testa pokazala negativno ili sta je u pitanju. inace cekam ponedeljak da zakazem termin kod ginekologa i vidim da li je trudnoca stvarno u pitanju.. Izvinite na predug post i hvala vam unapred..U ovakvim slucajevima kad je beta preselila,tj trudnoca od nekoliko tjedana testovi pokazu neg. Imas na forumima i negdje na Google sam nasla tu temu,,,,trudna si i sretno ti.😍
Hvala vam puno na odgovoru, nestrpljiva sam sad za termin kod ginekologa😂🤣😍
Sortiraj odgovore
Najstariji