Hej ljubicice kad je pregled jesi li skoro docekala ? :)Joj ma tek za tj dana..mucnine me ubise..ti?Ja idem sutra :/ da vidino kakvo je stanje vidi li se plodmeni se vidio sa 5 tj odjek ploda i zumancana,sad cemo vidjeti srce sa 7Ja sam sutra 5+6 pa vidjet cemo sta se ima vidjeti tuu .jesi bila?Ja danas bila srce kuca ali imam hematom,ispao mi ugrusak i dobila odljev..trenutno sam u bolnici dok ne stane krvarenje
Ajojj dragaaa bas mi je zao kolko si ti tacno?
Ja sam 5+5 srceko kuca i kod mene.. nadam se da ce biti dobro, bolje da si u bolnici dok se sve smir pod nadzorom..
url=https://lilypie.com]
Hej ljubicice kad je pregled jesi li skoro docekala ? :)Joj ma tek za tj dana..mucnine me ubise..ti?Ja idem sutra :/ da vidino kakvo je stanje vidi li se plodmeni se vidio sa 5 tj odjek ploda i zumancana,sad cemo vidjeti srce sa 7Ja sam sutra 5+6 pa vidjet cemo sta se ima vidjeti tuu .jesi bila?Ja danas bila srce kuca ali imam hematom,ispao mi ugrusak i dobila odljev..trenutno sam u bolnici dok ne stane krvarenjeAjojj dragaaa bas mi je zao kolko si ti tacno?
Ja sam 5+5 srceko kuca i kod mene.. nadam se da ce biti dobro, bolje da si u bolnici dok se sve smir pod nadzorom..
6+4
Hej ljubicice kad je pregled jesi li skoro docekala ? :)Joj ma tek za tj dana..mucnine me ubise..ti?Ja idem sutra :/ da vidino kakvo je stanje vidi li se plodmeni se vidio sa 5 tj odjek ploda i zumancana,sad cemo vidjeti srce sa 7Ja sam sutra 5+6 pa vidjet cemo sta se ima vidjeti tuu .jesi bila?Ja danas bila srce kuca ali imam hematom,ispao mi ugrusak i dobila odljev..trenutno sam u bolnici dok ne stane krvarenjeAjojj dragaaa bas mi je zao kolko si ti tacno?
Ja sam 5+5 srceko kuca i kod mene.. nadam se da ce biti dobro, bolje da si u bolnici dok se sve smir pod nadzorom..6+4
Ja sam 5+5 srceko kuca i kod mene.. nadam se da ce biti dobro, bolje da si u bolnici dok se sve smir pod nadzorom..6+4
Znaci 4 dana smo razlike... kako se ti osjecas jesi li bolje?
Ja sam 5+5 srceko kuca i kod mene.. nadam se da ce biti dobro, bolje da si u bolnici dok se sve smir pod nadzorom..6+4Hej ljubicice kad je pregled jesi li skoro docekala ? :)Joj ma tek za tj dana..mucnine me ubise..ti?Ja idem sutra :/ da vidino kakvo je stanje vidi li se plodmeni se vidio sa 5 tj odjek ploda i zumancana,sad cemo vidjeti srce sa 7Ja sam sutra 5+6 pa vidjet cemo sta se ima vidjeti tuu .jesi bila?Ja danas bila srce kuca ali imam hematom,ispao mi ugrusak i dobila odljev..trenutno sam u bolnici dok ne stane krvarenjeAjojj dragaaa bas mi je zao kolko si ti tacno?
Ja sam 5+5 srceko kuca i kod mene.. nadam se da ce biti dobro, bolje da si u bolnici dok se sve smir pod nadzorom..6+4Znaci 4 dana smo razlike… kako se ti osjecas jesi li bolje?
Ne krvarim,mirujem trenutno i nadam se da ce nestati
Ja sam 5+5 srceko kuca i kod mene.. nadam se da ce biti dobro, bolje da si u bolnici dok se sve smir pod nadzorom..6+4Hej ljubicice kad je pregled jesi li skoro docekala ? :)Joj ma tek za tj dana..mucnine me ubise..ti?Ja idem sutra :/ da vidino kakvo je stanje vidi li se plodmeni se vidio sa 5 tj odjek ploda i zumancana,sad cemo vidjeti srce sa 7Ja sam sutra 5+6 pa vidjet cemo sta se ima vidjeti tuu .jesi bila?Ja danas bila srce kuca ali imam hematom,ispao mi ugrusak i dobila odljev..trenutno sam u bolnici dok ne stane krvarenjeAjojj dragaaa bas mi je zao kolko si ti tacno?
Ja sam 5+5 srceko kuca i kod mene.. nadam se da ce biti dobro, bolje da si u bolnici dok se sve smir pod nadzorom..6+4Znaci 4 dana smo razlike… kako se ti osjecas jesi li bolje?Ne krvarim,mirujem trenutno i nadam se da ce nestati
Naravno da ce nestati i bit ce sve superiska.
Curke lijep pozdrav svima, pratim vas i super ste. Moja je situacija sljedeca..zadnja menstruacija mi je bila 15.02 trajala 7 dana, radimo na bebi vec 1 godinu i nista, sad mi kasni menstruacija 4 dana..
Zadnjih par dana mi je muka, grudi su mi natekle i jedem vise nego inace stalno sam gladna i ne mogu se najest.. Radila sam test 2 dana prije ocekivane menstruacija i sad nakon 2 dana kasnjenja i oba dva su negativna, da li je moguce da test laze? Vidim da neke imaju slucajeve gdje su svi testovi bili negativni a bili su trudni cak 6 tjedana... Kad to citam malo mi bude lakse jer zaista zelimo bebu.. Kod ginica sam narucena za dva tjedna tek 😤
Curke lijep pozdrav svima, pratim vas i super ste. Moja je situacija sljedeca..zadnja menstruacija mi je bila 15.02 trajala 7 dana, radimo na bebi vec 1 godinu i nista, sad mi kasni menstruacija 4 dana..
Zadnjih par dana mi je muka, grudi su mi natekle i jedem vise nego inace stalno sam gladna i ne mogu se najest.. Radila sam test 2 dana prije ocekivane menstruacija i sad nakon 2 dana kasnjenja i oba dva su negativna, da li je moguce da test laze? Vidim da neke imaju slucajeve gdje su svi testovi bili negativni a bili su trudni cak 6 tjedana… Kad to citam malo mi bude lakse jer zaista zelimo bebu.. Kod ginica sam narucena za dva tjedna tek 😤
Najsigurnije vam je izvaditi betu,ako ne mozete docekati odete u privatnu kliniku.Misli. da je oko 180 kn
Zadnjih par dana mi je muka, grudi su mi natekle i jedem vise nego inace stalno sam gladna i ne mogu se najest.. Radila sam test 2 dana prije ocekivane menstruacija i sad nakon 2 dana kasnjenja i oba dva su negativna, da li je moguce da test laze? Vidim da neke imaju slucajeve gdje su svi testovi bili negativni a bili su trudni cak 6 tjedana… Kad to citam malo mi bude lakse jer zaista zelimo bebu.. Kod ginica sam narucena za dva tjedna tek 😤Najsigurnije vam je izvaditi betu,ako ne mozete docekati odete u privatnu kliniku.Misli. da je oko 180 kn
Hvala na odgovoru draga :) Idem sutra vaditi betu
Sortiraj odgovore
Najstariji