Bok svima. Imam pitanjce. Koliko su pouzdani oni mullerovi Duchesse testovi za rano otkrivanje trudnoce?
Jucer, na cca 10-11 dpo pokazalo jedva vidljivu crticu u roku do 3 min, danas ujutro radila clearblue, bijelo ko snijeg 🫠 M stize za cca 3 dana. Da li se patit pa piskit ponovo za 2 dana ili jednostavno cekat M? 🫣

Pozdrav,evo mene zanima kada ste najranije radile test za trudnocu te jeli rezultat bio lazno negativan a nakon par dana pozitivan?
U prvoj T radila 8dpo jedva golim okom pod posebnim svjetlom crta. Ujitro negativan, popodne pozitivan i tako 3 dana. 4 dan kupila digitalni i plus ko kuća.
Prošli misec na 28dc negativan test znači 10dpo 5 dana nakon pozitivan ali završilo zakašnjelom M.
Ista osoba 2 različita iskustva.
Ja u prvoj trudnoci 5 dana prije m,plus se vidio iz aviona.Cekat cu cetvrtak pa cu ponoviti
Pozdrav nova sam ovdje imam jedan prblem tj sumnju najme kasni mi 8 dana i danas sam napravila test ujutro i bio je pozitivan blaga crtica popodme sam opet radila i pokazalo negativno dali ima ko iskistva dali je moguca trudnoca hvala unaprijed
Ima li update? Moguce da je biokemjska bila

👰1993
🤵1992
💙 Stiže nam dečko
Pozdrav cure
Nova sam tu.. zadnja m 13.9. Neredoviti ciklusi (23/28) iduca m bi trebala biti 9.10 ali u ponedjeljak sam radila clearblue normalan test a ne rani i bio je pozitivan ali kad sam upisala u aplikaciju ispada da sam danas tek 3+4. Dali je moguce da tako rano bude test pozitivan. Nemrem sliku priloziti da vidite 🙈
Naravno. Meni je bio pozitivan (jako pozitivan) cca 6 dana prije ocekivane menstruacije.

👰1993
🤵1992
💙 Stiže nam dečko
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji