Nova sam i prvo želim zahvaliti svima na podijeljenom iskustvu!! :)
Nisam planirala pisati (čak se niti registrirati) ali mi se to činilo sebičnim pošto već tjednima čitam forum pa bi bilo fer dati i neki svoj doprinos....
Kod mene je također išćekivanje...danas 28. dan ciklusa, M još nije došla, a nadam se ni neće....
Naravno da sam napravila nekoliko testova ranije (jer tko bi to čekao! :D i svaka čast vama koje čekate nekoliko dana kašnjenja M) ali nažalost nisam ugledala crticu/plusić.
Nisam izgubila nadu i čekam par dana da M ne dođe.
Simptome mogu usporediti s PMSom tako da po tome ne mogu baš ništa zaključiti OSIM jako začepljenog nosa (i puno curenja). Osjećaj je skroz drugačiji od bilo kakve prehlade.
Držim palčeve za sve nas da nam se što prije pokaže +
Bok curke, s obzirom da zadnjih par mjeseci stalno čitala ovaj forum koji mi je davao nadu eto da podijelim svoje iskustvo. Sa prvim djetetom sam slučajno ostala trudna a test je bio pozitivan 5 dana prije Menge. Dva testa, jedan ujutro rađen rozi jedva vidljivo nekaj i to nakon 20 minuta!!! Popodne clear blue plus ko kuća. Danas, nakon mjeseci pokušaja, 9 dana prije m idem raditi test (luđak znam) i bome eto ga druga crtica odmah vidljiva! Čudna su naša tijela i očito svako tijelo je drugačije.. Ali znam i priče da testovi nisu bili pozitivni sve do izostanka. Sretno curke svima. A meni bome isto sa drugim čudom.
Sortiraj odgovore
Najstariji