Rano radjen test za trudnocu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eri
    25. Srpanj 2025. 12:28

Bok svima. Imam pitanjce. Koliko su pouzdani oni mullerovi Duchesse testovi za rano otkrivanje trudnoce? 
    Jucer, na cca 10-11 dpo pokazalo jedva vidljivu crticu u roku do 3 min, danas ujutro radila clearblue, bijelo ko snijeg 🫠 M stize za cca 3 dana. Da li se patit pa piskit ponovo za 2 dana ili jednostavno cekat M? 🫣

• tinaa1
    16. Rujan 2025. 21:29

ljubicica123

Mallla

ljubicica123

Pozdrav,evo mene zanima kada ste najranije radile test za trudnocu te jeli rezultat bio lazno negativan a nakon par dana pozitivan?

U prvoj T radila 8dpo jedva golim okom pod posebnim svjetlom crta. Ujitro negativan, popodne pozitivan i tako 3 dana. 4 dan kupila digitalni i plus ko kuća.
    Prošli misec na 28dc negativan test znači 10dpo 5 dana nakon pozitivan ali završilo zakašnjelom M.
    Ista osoba 2 različita iskustva.

Ja u prvoj trudnoci 5 dana prije m,plus se vidio iz aviona.Cekat cu cetvrtak pa cu ponoviti

• tinaa1
    [UREĐENO] 14. Listopad 2025. 11:26

Pozdrav nova sam ovdje imam jedan prblem tj sumnju najme kasni mi 8 dana i danas sam napravila test ujutro i bio je pozitivan blaga crtica popodme sam opet radila i pokazalo negativno dali ima ko iskistva dali je moguca trudnoca hvala unaprijed

Bozidarkica
    14. Listopad 2025. 11:26

Ima li update? Moguce da je biokemjska bila

👰1993
    🤵1992
    💙 Stiže nam dečko

• Teica30
    [UREĐENO] 14. Listopad 2025. 11:26

Pozdrav cure
    Nova sam tu.. zadnja m 13.9. Neredoviti ciklusi (23/28) iduca m bi trebala biti 9.10 ali u ponedjeljak sam radila clearblue normalan test a ne rani i bio je pozitivan ali kad sam upisala u aplikaciju ispada da sam danas tek 3+4. Dali je moguce da tako rano bude test pozitivan. Nemrem sliku priloziti da vidite 🙈

Bozidarkica
    14. Listopad 2025. 11:26

Naravno. Meni je bio pozitivan  (jako pozitivan) cca 6 dana prije ocekivane menstruacije. 

👰1993
    🤵1992
    💙 Stiže nam dečko

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI