Ja cu sacekati sutra, necu raditi test pa cu ponoviti prekosutra kada bude 5 dana do menstruacije da vidim hoce li potamniti linijaa.. napravit cu pauzi sutra ali imam grceve i ziganja neka bas :/
url=https://lilypie.com]
Ja cu sacekati sutra, necu raditi test pa cu ponoviti prekosutra kada bude 5 dana do menstruacije da vidim hoce li potamniti linijaa.. napravit cu pauzi sutra ali imam grceve i ziganja neka bas :/
Ma tobje plus😊a ti grcevi znaju biti implatancijski..bit ce sve ok🎉Ja trebam za 3 dana pa se isto nadam da nece doci M
Sretno cure!!
Ja cu danas tek popodne napravit test posto mi je danas cetvrti dan kako je nema i jedan cu kupit za sutra za prvi jutarnji urin.
Javite rezultate
Sretno cure!!
Ja cu danas tek popodne napravit test posto mi je danas cetvrti dan kako je nema i jedan cu kupit za sutra za prvi jutarnji urin.
Javite rezultate
I ti svoje😊
Sretno cure!!
Javite rezultate
Jesi radila?
Narucena sam gin za 2 tj..samo da cujem otkucaje😊ne mogu docekati
Sortiraj odgovore
Najstariji