Rano radjen test za trudnocu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lady33

Broj poruka: 305

Prijavi adminu

Ja cu sacekati sutra, necu raditi test pa cu ponoviti prekosutra kada bude 5 dana do menstruacije da vidim hoce li potamniti linijaa.. napravit cu pauzi sutra ali imam grceve i ziganja neka bas :/

url=https://lilypie.com]

• ljubicica123

Broj poruka: 91

Prijavi adminu

Lady33

Ja cu sacekati sutra, necu raditi test pa cu ponoviti prekosutra kada bude 5 dana do menstruacije da vidim hoce li potamniti linijaa.. napravit cu pauzi sutra ali imam grceve i ziganja neka bas :/

Lady33

Ma tobje plus😊a ti grcevi znaju biti implatancijski..bit ce sve ok🎉Ja trebam za 3 dana pa se isto nadam da nece doci M

mouse

Broj poruka: 99

Prijavi adminu

Sretno cure!! 
    Ja cu danas tek popodne napravit test posto mi je danas cetvrti dan kako je nema i jedan cu kupit za sutra za prvi jutarnji urin.
    Javite rezultate 

• ljubicica123

Prijavi adminu

mouse

Sretno cure!!
    Ja cu danas tek popodne napravit test posto mi je danas cetvrti dan kako je nema i jedan cu kupit za sutra za prvi jutarnji urin.
    Javite rezultate

I ti svoje😊

• ljubicica123

Prijavi adminu

mouse

Sretno cure!!
    Javite rezultate

Jesi radila?

mouse

Prijavi adminu
    Popodne sam ga napravila :)
    Popodne sam ga napravila :)

• ljubicica123

Prijavi adminu

Mouse cestitke😁😁

• Lady33

Broj poruka: 305

Prijavi adminu

Cestitkee Mouseee <3

url=https://lilypie.com]

mouse

Prijavi adminu

Hvala cure :)

• ljubicica123

Prijavi adminu

Narucena sam gin za 2 tj..samo da cujem otkucaje😊ne mogu docekati

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.