evo ljubicice ovaj drugi je od danas al nije tamniji :/Ma vidi se crta.😁radi svaki dan..napravi jos jedan navecer
Hocu draga kako kod tebe napreduje trudnoca? <3trebam dobiti tek u cetvrtak😂za 4 dana,nadam se da necu dobiti
Uh 3 dana smo razlike nadam se da necemo dobit i da idemo na ultrazvuk.
Jel ti imas bolove ? Ja imam bolove od danas bas u donjem djelu stomaka kao da cu dobiti
url=https://lilypie.com]
evo ljubicice ovaj drugi je od danas al nije tamniji :/Ma vidi se crta.😁radi svaki dan..napravi jos jedan navecer
Hocu draga kako kod tebe napreduje trudnoca? <3trebam dobiti tek u cetvrtak😂za 4 dana,nadam se da necu dobitiUh 3 dana smo razlike nadam se da necemo dobit i da idemo na ultrazvuk.
Jel ti imas bolove ? Ja imam bolove od danas bas u donjem djelu stomaka kao da cu dobiti
ponekad blage grceve...
Ljubicica jesi ponavljala test? Meni kasni vec M, ali je i test negativan jutros. Bojim se, da su mi se poremetili ciklusi nakon klomifena. I da cu se trebat vratit na terapiju. Jer osim plakanja i osjetljivosti danas, umora, .. nemam nikakav znak dolazice M. Bas sam razocarana. Godinu dana kako trpam tablete, imam osjecaj, da sam ko neki probni zec, kog trpaju sa bilo cim. Ne znam ni dal ima uopste smisla ponavljat test... Bas sam tuzna, tako, da mi drago barem radi vasih plusica/duplih crtica. :)
I dalje se nadamo mrvici
Ljubicica jesi ponavljala test? Meni kasni vec M, ali je i test negativan jutros. Bojim se, da su mi se poremetili ciklusi nakon klomifena. I da cu se trebat vratit na terapiju. Jer osim plakanja i osjetljivosti danas, umora, .. nemam nikakav znak dolazice M. Bas sam razocarana. Godinu dana kako trpam tablete, imam osjecaj, da sam ko neki probni zec, kog trpaju sa bilo cim. Ne znam ni dal ima uopste smisla ponavljat test… Bas sam tuzna, tako, da mi drago barem radi vasih plusica/duplih crtica. :
zao mi je zbog minusa ali drzim fige za uskoro jedan plus😊jesam danas i pozitivan je,sada cekam da ne dobijem
Sortiraj odgovore
Najstariji