Rano radjen test za trudnocu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dunja10

Broj poruka: 99

Prijavi adminu

Broj poruka: 941

Prijavi adminu

meni je takva jedva vidljiva crtica bila 4 dana prije očekivane menstruacije, ponavljala sam te trakice svakodnevno da vidim bude li tamnila, i ja. ali sam još i radi sigurnosti svoje vadila betu dva puta...
    ugl, čestitam! 

• dunja10

Prijavi adminu

Neznam koliko se dobro vidi na slici,uzivo se jasno nadzire jeste jedva vidljiva ali se vidi,znam da kod negativnog testa je cisto belo i nista se nevidi,pokazivala sam drugarici ona kaze da je to negativno,a isto tako uradjeno 5 dana pre ciklusa...sada cu sacekati pa cu prekosutra uraditi jos jedan....hvala puno....😘

Mika111

Broj poruka: 617

Prijavi adminu

Dunja ja bih isto rekla da je ovo negativno, ili neispravan test.....sto ne bi ta crtica za trudnocu trebala biti ispred testne a ne iza nje?

Broj poruka: 941

Prijavi adminu

vidim ju lijevo od kontrolne, jako je slabo vidljiva, ali se vidi, ponovi za dva dana i vjerujem da bude tamnija 

Mika111

Broj poruka: 617

Prijavi adminu

Tenci

vidim ju lijevo od kontrolne, jako je slabo vidljiva, ali se vidi, ponovi za dva dana i vjerujem da bude tamnija

Aha, ja vidim samo desno od kontrolne.....ponovi svakako i sretno

• dunja10

Prijavi adminu

Hvala puno na odgovorima.....prekosutra mi je rodjendan pa sam rekla sebi da cu se pocastiti jednim testom,mozda sebe obradujem......😘

• dunja10

Prijavi adminu

Mika111

Dunja ja bih isto rekla da je ovo negativno, ili neispravan test…..sto ne bi ta crtica za trudnocu trebala biti ispred testne a ne iza nje?

To se malo odlepio test pa se rozi,blize onom sto se uranja u urin se vidi slaba tanka linija ali se vidi....

• dunja10

Prijavi adminu

Javljam u svakom slucaju prekosutra cim ujutru uradim test....

• ljubicica123

Broj poruka: 91

Prijavi adminu

Lady33

Kako si ljubicice ? Jel ide sve dobro ja danas radila kiretazu bola sam 8+0 srce stalo misssed abortus :(

Joj stvarno mi je zao😕ja sam ok,mislim da je hematom nestao,imam normalan iscjedak.Izasla sam iz bolnice.Samo povracam i mucnine,to me ubija..danas sam 9+4

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.