meni je takva jedva vidljiva crtica bila 4 dana prije očekivane menstruacije, ponavljala sam te trakice svakodnevno da vidim bude li tamnila, i ja. ali sam još i radi sigurnosti svoje vadila betu dva puta...
ugl, čestitam!
Neznam koliko se dobro vidi na slici,uzivo se jasno nadzire jeste jedva vidljiva ali se vidi,znam da kod negativnog testa je cisto belo i nista se nevidi,pokazivala sam drugarici ona kaze da je to negativno,a isto tako uradjeno 5 dana pre ciklusa...sada cu sacekati pa cu prekosutra uraditi jos jedan....hvala puno....😘
Dunja ja bih isto rekla da je ovo negativno, ili neispravan test.....sto ne bi ta crtica za trudnocu trebala biti ispred testne a ne iza nje?
vidim ju lijevo od kontrolne, jako je slabo vidljiva, ali se vidi, ponovi za dva dana i vjerujem da bude tamnija
vidim ju lijevo od kontrolne, jako je slabo vidljiva, ali se vidi, ponovi za dva dana i vjerujem da bude tamnija
Aha, ja vidim samo desno od kontrolne.....ponovi svakako i sretno
Hvala puno na odgovorima.....prekosutra mi je rodjendan pa sam rekla sebi da cu se pocastiti jednim testom,mozda sebe obradujem......😘
Dunja ja bih isto rekla da je ovo negativno, ili neispravan test…..sto ne bi ta crtica za trudnocu trebala biti ispred testne a ne iza nje?
To se malo odlepio test pa se rozi,blize onom sto se uranja u urin se vidi slaba tanka linija ali se vidi....
Kako si ljubicice ? Jel ide sve dobro ja danas radila kiretazu bola sam 8+0 srce stalo misssed abortus :(
Joj stvarno mi je zao😕ja sam ok,mislim da je hematom nestao,imam normalan iscjedak.Izasla sam iz bolnice.Samo povracam i mucnine,to me ubija..danas sam 9+4
Sortiraj odgovore
Najstariji