ja trrbam dobiti za 7/8 dana al vrag mi ne dade mira i uradim sad nije prvi urin jutarnji… imam puno ovih one step testova sa interneta i bila sam nestrpljiva. :Dcestitam😊
Da li i ti vidis neku sjenu kao i ja da se nadzire druga linija nez kolko su pouzdani ovi kineski testici...
Jer imam jos sedmicu do menstrucije.nez sta da radim toliko sam nestrpljiva hehe
url=https://lilypie.com]
ja trrbam dobiti za 7/8 dana al vrag mi ne dade mira i uradim sad nije prvi urin jutarnji… imam puno ovih one step testova sa interneta i bila sam nestrpljiva. :Dcestitam😊Da li i ti vidis neku sjenu kao i ja da se nadzire druga linija nez kolko su pouzdani ovi kineski testici…
Jer imam jos sedmicu do menstrucije.nez sta da radim toliko sam nestrpljiva hehe
i ja sam njih kupila i isto 7 dana prije..Slikam ti sto sam svaki dan radila kako sve jaca crta
Drago mi je jel sve uredu ss trudnocom.. draga kako je prosao ultrazvuk ja ti se opet javljam ujutro rano sa jos jednim testom haha da vidimo sts ce biti sa jutarnjim urinom jesi ti sve radila ujutro?
ma ovaj zadnji danas radila..nisam se jos javila gin..zvat cu ga iduci tj posto trebam dobiti u cet.
Sortiraj odgovore
Najstariji