Pozdrav drage dame, Ako neka moze da mi pomogne i da mi kaze da li je ovo moguce, tj, kolike su sanse za to.. Zadnju menstruaciju sam imala od 10 januara, trajala je 6 dana.. Naredna menstruacija mi nije dosla, uradila sam jedan test popodnevnim urinom, bio je negativan, dva dana kasnije sam uradila jos jedan test( druge marke) i on je takodje bio negativan.. Za svaki slucaj sam otisla ginekologu da vidim u cemu je problem posto menstruacija kasni a testovi negativni.. On mi dao da uradim jos jedan testic koji je bio negativan, pregledao me i reko da uradim neke analize jer je video dve male ciste na jajniku.. Ja jos uvek cekam termin za te analize, ali od prosle subote osecam gadljivost prema hrani, posebno prema mesu, cak i kad pomislim na meso meni se povraca.. Na nagovor moje svekrve uradila sam jos jedan test jutros, ClearBlue test koji pokazuje i nedelju trudnoce. On je bio pozitivan.. Zanima me da li je moguce da je bilo prerano pa su ona tri testa pokazala negativno ili sta je u pitanju. inace cekam ponedeljak da zakazem termin kod ginekologa i vidim da li je trudnoca stvarno u pitanju.. Izvinite na predug post i hvala vam unapred..Ma to je pozitivno😁
Hvalaa 😁
Pozdrav drage dame, Ako neka moze da mi pomogne i da mi kaze da li je ovo moguce, tj, kolike su sanse za to.. Zadnju menstruaciju sam imala od 10 januara, trajala je 6 dana.. Naredna menstruacija mi nije dosla, uradila sam jedan test popodnevnim urinom, bio je negativan, dva dana kasnije sam uradila jos jedan test( druge marke) i on je takodje bio negativan.. Za svaki slucaj sam otisla ginekologu da vidim u cemu je problem posto menstruacija kasni a testovi negativni.. On mi dao da uradim jos jedan testic koji je bio negativan, pregledao me i reko da uradim neke analize jer je video dve male ciste na jajniku.. Ja jos uvek cekam termin za te analize, ali od prosle subote osecam gadljivost prema hrani, posebno prema mesu, cak i kad pomislim na meso meni se povraca.. Na nagovor moje svekrve uradila sam jos jedan test jutros, ClearBlue test koji pokazuje i nedelju trudnoce. On je bio pozitivan.. Zanima me da li je moguce da je bilo prerano pa su ona tri testa pokazala negativno ili sta je u pitanju. inace cekam ponedeljak da zakazem termin kod ginekologa i vidim da li je trudnoca stvarno u pitanju.. Izvinite na predug post i hvala vam unapred..
Pa to je trudnoca sigurna :) cestitam i zelim skolsku trudnocu :)
E da kalendar kaze da mi je danas kao trebala pocet menga. Al nema bas naznaka da ce doc. A onaj kalendaric za pracenje M kaze da sam imala ovulaciju 20 veljace.Ako sutra ne dobijes ja bih ponovila test..
Radila u petak. Test bio negativan. Sad mi kasi vec 5 dana. Rekla mi jedna babica da cekam jos bar 4 do 5 dana i probam ponovno. Od simptoma samo piskanje...razdrazljivost i kao da su me danas malo pocele cicke bolit. Inace su mi ciklusi dugi. Mozda je bila kasna ovulacija. Ja se nadam da je onaj smedkasti iscjedak bio ugnjezdavanje. Pase se sa danima ovulacije. A onda mislim da je petak stvarno bilo rano. Bumo vidli. Oko srijede ponavljam :)
Pozdrav drage dame, Ako neka moze da mi pomogne i da mi kaze da li je ovo moguce, tj, kolike su sanse za to.. Zadnju menstruaciju sam imala od 10 januara, trajala je 6 dana.. Naredna menstruacija mi nije dosla, uradila sam jedan test popodnevnim urinom, bio je negativan, dva dana kasnije sam uradila jos jedan test( druge marke) i on je takodje bio negativan.. Za svaki slucaj sam otisla ginekologu da vidim u cemu je problem posto menstruacija kasni a testovi negativni.. On mi dao da uradim jos jedan testic koji je bio negativan, pregledao me i reko da uradim neke analize jer je video dve male ciste na jajniku.. Ja jos uvek cekam termin za te analize, ali od prosle subote osecam gadljivost prema hrani, posebno prema mesu, cak i kad pomislim na meso meni se povraca.. Na nagovor moje svekrve uradila sam jos jedan test jutros, ClearBlue test koji pokazuje i nedelju trudnoce. On je bio pozitivan.. Zanima me da li je moguce da je bilo prerano pa su ona tri testa pokazala negativno ili sta je u pitanju. inace cekam ponedeljak da zakazem termin kod ginekologa i vidim da li je trudnoca stvarno u pitanju.. Izvinite na predug post i hvala vam unapred..Pa to je trudnoca sigurna :) cestitam i zelim skolsku trudnocu :)
Jojj, ne mogu izdrzat da docekam termin kod ginekologa.. Jedva cekam da mi i on potvrdi trudnocu😍 Hvala Vam punooo😘😘
Pozdrav drage dame, Ako neka moze da mi pomogne i da mi kaze da li je ovo moguce, tj, kolike su sanse za to.. Zadnju menstruaciju sam imala od 10 januara, trajala je 6 dana.. Naredna menstruacija mi nije dosla, uradila sam jedan test popodnevnim urinom, bio je negativan, dva dana kasnije sam uradila jos jedan test( druge marke) i on je takodje bio negativan.. Za svaki slucaj sam otisla ginekologu da vidim u cemu je problem posto menstruacija kasni a testovi negativni.. On mi dao da uradim jos jedan testic koji je bio negativan, pregledao me i reko da uradim neke analize jer je video dve male ciste na jajniku.. Ja jos uvek cekam termin za te analize, ali od prosle subote osecam gadljivost prema hrani, posebno prema mesu, cak i kad pomislim na meso meni se povraca.. Na nagovor moje svekrve uradila sam jos jedan test jutros, ClearBlue test koji pokazuje i nedelju trudnoce. On je bio pozitivan.. Zanima me da li je moguce da je bilo prerano pa su ona tri testa pokazala negativno ili sta je u pitanju. inace cekam ponedeljak da zakazem termin kod ginekologa i vidim da li je trudnoca stvarno u pitanju.. Izvinite na predug post i hvala vam unapred..Pa to je trudnoca sigurna :) cestitam i zelim skolsku trudnocu :)Jojj, ne mogu izdrzat da docekam termin kod ginekologa.. Jedva cekam da mi i on potvrdi trudnocu😍 Hvala Vam punooo😘😘
Hhhhhh vjerujem. Al proc ce i to. Samo opusteno 😘👌
Dobro jutro svima,
i ja sam istim dilemama kao i vi cure. Prije godinu i pola sam rodila i evo ohrabrila se ovaj mjesec da ipak idemo na još jednu bebicu. Prošli put je bilo svega, doktora, spontanih pobačaja, 2,5 G pokušavanja... i evo sad prvi mjesec i kasni mi menstruacija. Napravila sam test prvi dan kašnjenja: negativan, 4 dana kasnije ponovila test i to onaj gravignost (visokoosjetljiv): negativan. Evo danas odlučila nazvati svoj gin da idem ma pregled jer nešto nije uredu, ali ipak napravila još jednom test i pokazao laganu drugu crticu 😳... to je 8mi dan izostanka menstruacije. Otišla sam odmah Breyer izvaditi Betu. Nadam se da će sve biti OK. Strah me da nisu preniske razine hormona, da ne bi bila vanmaterična ili opet spontani... čudno mi je dan onaj 2. visokoosjetljivi skupi test nije ništa pokazao. Pozdrav i sretno cure. Javiti ću popodne rezultat bete.
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Dobro jutro svima,
i ja sam istim dilemama kao i vi cure. Prije godinu i pola sam rodila i evo ohrabrila se ovaj mjesec da ipak idemo na još jednu bebicu. Prošli put je bilo svega, doktora, spontanih pobačaja, 2,5 G pokušavanja… i evo sad prvi mjesec i kasni mi menstruacija. Napravila sam test prvi dan kašnjenja: negativan, 4 dana kasnije ponovila test i to onaj gravignost (visokoosjetljiv): negativan. Evo danas odlučila nazvati svoj gin da idem ma pregled jer nešto nije uredu, ali ipak napravila još jednom test i pokazao laganu drugu crticu 😳… to je 8mi dan izostanka menstruacije. Otišla sam odmah Breyer izvaditi Betu. Nadam se da će sve biti OK. Strah me da nisu preniske razine hormona, da ne bi bila vanmaterična ili opet spontani… čudno mi je dan onaj 2. visokoosjetljivi skupi test nije ništa pokazao. Pozdrav i sretno cure. Javiti ću popodne rezultat bete.
Sretni draga i nemoj se sikirati.... drzim fige da beta bude dobra
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro svima,
i ja sam istim dilemama kao i vi cure. Prije godinu i pola sam rodila i evo ohrabrila se ovaj mjesec da ipak idemo na još jednu bebicu. Prošli put je bilo svega, doktora, spontanih pobačaja, 2,5 G pokušavanja… i evo sad prvi mjesec i kasni mi menstruacija. Napravila sam test prvi dan kašnjenja: negativan, 4 dana kasnije ponovila test i to onaj gravignost (visokoosjetljiv): negativan. Evo danas odlučila nazvati svoj gin da idem ma pregled jer nešto nije uredu, ali ipak napravila još jednom test i pokazao laganu drugu crticu 😳… to je 8mi dan izostanka menstruacije. Otišla sam odmah Breyer izvaditi Betu. Nadam se da će sve biti OK. Strah me da nisu preniske razine hormona, da ne bi bila vanmaterična ili opet spontani… čudno mi je dan onaj 2. visokoosjetljivi skupi test nije ništa pokazao. Pozdrav i sretno cure. Javiti ću popodne rezultat bete.
Sretno danas :) cekamo rezultate i saljemo pozitivne misle :) 🙏
Pozdrav! Zadnju menstruaciju imala sam od 13.2. do 18.2. Partner i ja prakticiramo metodu prekinutog snošaja. Dana 4.3. imali smo odnos s ejakulacijom u rodnicu, a dana 7.3. nakon mokrenja pri brisanju sam uočila krv na papiru koja je prestala nakon pola sata. Od simptoma imam samo slabe bolove u jajnicima koji ne traju stalno nego tokom dana osjetim tu i tamo i nisu mi svaki dan. Također, 8.3. imali smo odnos isto s ejakulacijom u rodnicu. Stvari moram dobiti tek za 2 tjedna tako da mi je definitivno rano za test, a termin kod ginekologa još čekam. Eto, dok čekam zanimaju me vaša mišljenja :)
Pozdrav! Zadnju menstruaciju imala sam od 13.2. do 18.2. Partner i ja prakticiramo metodu prekinutog snošaja. Dana 4.3. imali smo odnos s ejakulacijom u rodnicu, a dana 7.3. nakon mokrenja pri brisanju sam uočila krv na papiru koja je prestala nakon pola sata. Od simptoma imam samo slabe bolove u jajnicima koji ne traju stalno nego tokom dana osjetim tu i tamo i nisu mi svaki dan. Također, 8.3. imali smo odnos isto s ejakulacijom u rodnicu. Stvari moram dobiti tek za 2 tjedna tako da mi je definitivno rano za test, a termin kod ginekologa još čekam. Eto, dok čekam zanimaju me vaša mišljenja :)
Hmm..a jel znas kad ti je ovulacija? Jer ona varira od ciklusa do ciklusa. Definitivno moras jos pricekati za test. Al moguce da ti je ono crveno bilo ugnjezdavanje. A moguce da ti je tada bila ovulacija bas. Zavisi sve. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji