Rano radjen test za trudnocu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Lusy1990

Broj poruka: 106

Prijavi adminu

Cestitam cure... Uzivajte u najlepšim momentima. Školske trudnoce želim .. ❤️ I obavezno da nam se javite. Ja i dalje nisam dobila. Radila taj negativan test na prvi dan kasnjenja. Pa sad nzm, dal je bilo rano ili jednostavno cu trebat iz pocetka sve hormonske terapije. Danas mi kasni 4dana vec. Simptoma nemam nikakvih ni za mengu ni za trudnocu. Osim bol u ledjima, mada to vise pripusujem svom poslu. Neznam dokle, da cekam... I sta uopste cekam 😕

I dalje se nadamo mrvici

• ljubicica123

Broj poruka: 91

Prijavi adminu

Lusy1990

Cestitam cure… Uzivajte u najlepšim momentima. Školske trudnoce želim .. ❤️ I obavezno da nam se javite. Ja i dalje nisam dobila. Radila taj negativan test na prvi dan kasnjenja. Pa sad nzm, dal je bilo rano ili jednostavno cu trebat iz pocetka sve hormonske terapije. Danas mi kasni 4dana vec. Simptoma nemam nikakvih ni za mengu ni za trudnocu. Osim bol u ledjima, mada to vise pripusujem svom poslu. Neznam dokle, da cekam… I sta uopste cekam 😕

Ne znam sta da ti kazem,trebao bi pokazati plus prvi dan kasnjenja ako je trudnoca,iako znam neke kojima je tek sa 6 tj bio poz

Broj poruka: 5331

Prijavi adminu

Pozdrav svima...ja imam nedoumicu...da skratim prosle godine u 8 mj 2018 smo izgubili nasu curicu u 23 tjednu trudnoce. Porod klasican sa trudovima..tiskanje..bolovi...uzas...nikom ne pozeliti... dijagnoza trombogilija... 11mj 2018(znaci par mjeseci kasnije) opet + ali desava se spontani...imam duze cikluse po 41 dan. Poslje spontanog dobila normaöno M i dosada sve ok. Danas sam ju trebala dobiti. U pon sam imala smedi iscjedak. Onak sam od sebe i to je trajalo tada. Zadnja dva dana nista
     Osim nekih malih bolova al vise kao pritisak. Radila danas test koji je bio negativan. Danas ni je 41 dan ciklusa. Nadam se da je ovulacija bila kasnije jer se ispostavilo u ove zadnje dvije trudnpce da su bile dosta kasne. Sta mislite? Da radim ponovno za par dana test? Nije bila prva jutarnja mokraca. 

Prijavi adminu

E da kalendar kaze da mi je danas kao trebala pocet menga. Al nema bas naznaka da ce doc. A onaj kalendaric za pracenje M kaze da sam imala ovulaciju 20 veljace. 

• ljubicica123

Prijavi adminu

Martina1982

E da kalendar kaze da mi je danas kao trebala pocet menga. Al nema bas naznaka da ce doc. A onaj kalendaric za pracenje M kaze da sam imala ovulaciju 20 veljace.

Ako sutra ne dobijes ja bih ponovila test..

Prijavi adminu

ljubicica123

Martina1982

Ako sutra ne dobijes ja bih ponovila test..

Da tak sam i ja mislila. Hhhhhh imam doma jos jedan. Pricekat cu jos sutra i onda u petak ponoviti ak ne dode 😈

• Lady33

Broj poruka: 305

Prijavi adminu

Ljubicica kako se osjecas  kada ides na prvi UZ KOJA SI sedmica ti trenutno? Imas li kakve simptome

url=https://lilypie.com]

• ljubicica123

Prijavi adminu

Lady33

Ljubicica kako se osjecas kada ides na prvi UZ KOJA SI sedmica ti trenutno? Imas li kakve simptome

Danas 5 tj.Joj idem iduci tj na ultrazvuk,tlak mi je 140/80,pratim ga,to je jedini simptom,mucnina se nadam da necu imati iako sam u prvoj trudnoci povracala 5 mj.Kako si ti?

• Lady33

Broj poruka: 305

Prijavi adminu

ljubicica123

Lady33

Ljubicica kako se osjecas kada ides na prvi UZ KOJA SI sedmica ti trenutno? Imas li kakve simptome
    Danas 5 tj.Joj idem iduci tj na ultrazvuk,tlak mi je 140/80,pratim ga,to je jedini simptom,mucnina se nadam da necu imati iako sam u prvoj trudnoci povracala 5 mj.Kako si ti?

Dobro sa za sada ja sa 4+5 danas.. bila sa na pregledu ranije zbog prethodnog spotanog pa sam dobila utrogestan...sledeci pregled 15.3 pa vidjet cemo... mucnine sada nemam cak i bas mogu jestii dosta

url=https://lilypie.com]

• ljubicica123

Prijavi adminu

Lady33

ljubicica123

Lady33

Dobro sa za sada ja sa 4+5 danas.. bila sa na pregledu ranije zbog prethodnog spotanog pa sam dobila utrogestan…sledeci pregled 15.3 pa vidjet cemo… mucnine sada nemam cak i bas mogu jestii dosta

Meni u prvoj trudnoci srce kada je pocelo kucati tada i mucnine sa 5,5 tj

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.