Rani simptomi trudnoce

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tamara30

Broj poruka: 196

Prijavi adminu

i svakih 10 minuta idem u wc da mokrim i pojavili su mi se nneki gasovi

• Tamara30

Prijavi adminu

neznam narucila sam na internet  i kupiöa jedan u apoteku svi su negativni nisam sigurna jer sam preskocila ovulaciju nisam ni pratila kad je bila nemam poima mislim da nisam trufns jer kao po kalendaru 11 dpo danas uradila i ponovo negatifan imam tih testova dosta

• Tamara30

Prijavi adminu

pa neznam ovde ima samo testovi prvi dan kasnjena menstruacije a. ima i ovaj cearblue 6 dana ranije tako da nemam poimaa ja zivim u francusku tako da ja uvek narucujem preko interneta

• Tamara30

Prijavi adminu

mislim da mi je menstruacija poranila za 3 dana normalno sam trebala da dobijem 14 evo danas malo krvi mislim da je krenula neznam

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.