Rani simptomi trudnoce

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tamara30
    11. Listopad 2024. 10:13

neznam narucila sam na internet  i kupiöa jedan u apoteku svi su negativni nisam sigurna jer sam preskocila ovulaciju nisam ni pratila kad je bila nemam poima mislim da nisam trufns jer kao po kalendaru 11 dpo danas uradila i ponovo negatifan imam tih testova dosta

• Tamara30
    11. Listopad 2024. 10:14

pa neznam ovde ima samo testovi prvi dan kasnjena menstruacije a. ima i ovaj cearblue 6 dana ranije tako da nemam poimaa ja zivim u francusku tako da ja uvek narucujem preko interneta

• Tamara30
    11. Listopad 2024. 16:05

mislim da mi je menstruacija poranila za 3 dana normalno sam trebala da dobijem 14 evo danas malo krvi mislim da je krenula neznam

• bob
    22. Siječanj 2025. 16:38

Pozdrav moj muž i ja smo radili na bebi prošli mjesec i nisam dobila devet dana i samo odjednom sam dobila trajalo je četiri dana inače meni traje četiri dana i prije dva dana sukrvica mi je  krenula i bolovi u stomaku a već dva puta mi je po 9 dana kasnilo i odjednom se pojavi M sta bih to trebalo da znaci 

Mareeeee3112
    22. Siječanj 2025. 22:43

bob

Pozdrav moj muž i ja smo radili na bebi prošli mjesec i nisam dobila devet dana i samo odjednom sam dobila trajalo je četiri dana inače meni traje četiri dana i prije dva dana sukrvica mi je krenula i bolovi u stomaku a već dva puta mi je po 9 dana kasnilo i odjednom se pojavi M sta bih to trebalo da znaci

Da trebate otic kod ginekologa na pregled. 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

sandra__
    26. Siječanj 2025. 19:37

Pozdrav drage žene! Ja sam u nedoumici pa da vidim da li neka od vas imala sličan slučaj! Zadnji ciklus sam imala od 5.12 do 9.12 (ciklusi su mi od 28 do 33 dana) Imali smo odnose često a posebno od 20.12. Pa do 30.12.(radimo na bebi već 3 godine) ja još nisam dobila ciklus znaci kasni mi oko 13 dana,od simptoma imam blagu glavobolju,stezanje u lijevom jajniku,nešto slično upalu misica i jedem kao luda🤣 Uradila sam prvi i peti dan kašnjenja test (ne s jutarnjom mokraćnom) pokazao je negativno. Da li je moguće da je test pokazao krivi rezultat i da li je imao neko slične simptome prije nego sto je saznao za trudnoću? I da ,osjećam kao da ću svaki moment dobiti i tako već par dana ali nema ništa ,inače mi uvijek kad trebam dobiti pojavi se smeđi iscjedak ali sada nema ništa osim puno sitnih čibica koje do sad nikad imala nisam! Unaprijed hvala i sretno svima 

Zamia
    26. Siječanj 2025. 20:36

sandra__

Pozdrav drage žene! Ja sam u nedoumici pa da vidim da li neka od vas imala sličan slučaj! Zadnji ciklus sam imala od 5.12 do 9.12 (ciklusi su mi od 28 do 33 dana) Imali smo odnose često a posebno od 20.12. Pa do 30.12.(radimo na bebi već 3 godine) ja još nisam dobila ciklus znaci kasni mi oko 13 dana,od simptoma imam blagu glavobolju,stezanje u lijevom jajniku,nešto slično upalu misica i jedem kao luda🤣 Uradila sam prvi i peti dan kašnjenja test (ne s jutarnjom mokraćnom) pokazao je negativno. Da li je moguće da je test pokazao krivi rezultat i da li je imao neko slične simptome prije nego sto je saznao za trudnoću? I da ,osjećam kao da ću svaki moment dobiti i tako već par dana ali nema ništa ,inače mi uvijek kad trebam dobiti pojavi se smeđi iscjedak ali sada nema ništa osim puno sitnih čibica koje do sad nikad imala nisam! Unaprijed hvala i sretno svima

Pozdrav Sandra, prema ovome sto ste naveli najbolje bi bilo da izvadite Bhcg iz krvi, ona ce sa sigurnošću pokazati je li T prisutna. Ja vam zelim da vam se vasa zelja ispuni sto prije! 🙏🏻❤️

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    ➕10.1.2025
    Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵

sandra__
    26. Siječanj 2025. 20:52

Zamia

sandra__

Pozdrav Sandra, prema ovome sto ste naveli najbolje bi bilo da izvadite Bhcg iz krvi, ona ce sa sigurnošću pokazati je li T prisutna. Ja vam zelim da vam se vasa zelja ispuni sto prije! 🙏🏻❤️

Hvala na odgovoru! Pričekat ću još koji dan ako ne dodje ciklus pa ću otići.Hvala na ljepim željama ❤️

• lala2296
    21. Veljača 2025. 19:51

Pozdrav cure 😊 da napomenem da sam skroz nova ovome i ne znam apsolutno nista 😭 dugi niz godina sam bila na pilulama koje sam u dogovoru s dragim prestala pit 6.1. Od 10. do 13. sam imala M.
    A zatim odnos  15.1. i 17.1.
    Uzasno se cudno osjecam. Krenulo je od utorka, kad sam imala cudan osjecaj. U srijedu sam se probudila grudi su mi natecene, bradavice bolne, osjecam probadanja u donjem lijevom dijelu trbuha, s vremena na vrijeme, sinoc mi je krenula i bol u donjem dijelu leda. I danas i jucer ujutro sam imala osjecas kao da cu se srusit, kao da mi je tlak pao.
    Neke od tih simptoma sam imala inace pred M ali jako blage i jako su kratko trajali, cak i prije pilula.
    Ovo sad ne prestaje nego imam osjecaj da je jos gore.
    Sto bi to moglo biti? Iskreno malo mi je nevjerojatno pomislit na trudnocu tako brzo nakon pilula, ali jako je cudno. Jesu to mozda hormoni koji dolaze u red, dolazak M?
    Jel da cekam ili da se javim ginekologu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.